Ringkøbingvej 258, Hindsig, 6800 Varde

GENNEMRENOVERET STUEHUS OG 1,8 HA SKOV!!

Skøn landejendom med ca. 1,8 ha skov og flot gennemrenoveret stuehus i dejlige, og meget hyggelige omgivelser ca. 12 km nord for Varde.
Sælger har foretaget gennemgribende renovering, så stuehuset i dag fremstår i tidssvarende og topmoderne stil, og der er virkelig kræset for detaljerne.
Lækre detaljer, gode og konsekvente materialevalg, lyse farver, gode lysindfald, og en superfin planløsning er bare noget af det sælger har formået at skabe her på Ringkøbingvej 258.
Alt er renoveret fra gulv til loft, vi nævner bla. nyt el, rørføringer, isolering og VVS installationer samt nyt varmesystem. I stueplan er der gulvvarme. Alt i alt en ejendom der er let at flytte ind i, og som rummer mange muligheder.

Indeholder: Rummelig entre med klinkegulv, og garderobeplads. Flot stort køkken-alrum med trægulv, masser af skabe, og bordplads, hyggelig spiseafdeling med direkte udgang til terrasse. Fra køkken-alrummet er der gennemgang til:
Opholdsstue der er hyggelig indrettet med trægulv, brændeovn, flot trappe til 1. sal, samt terrassedør til haven. Badeværelset er en oplevelse i sig selv med stor bruseniche, et badekar hvor du kan kigge lige ud i naturen, flot inventar, og designer armatur.
På 1. sal finder du en stor tv/hyggestue, stort soveværelse med masser af skabsplads, samt et toilet. Det er loft til kip, synlige fritlagte spær og masser af lys fra de store tagvinduer. En helt igennem gennemført og lækker 1. sal.
I staldlængen er der støbt plan gulv, og indrettet fyrrum. Der er masser af plads, hvis du ønsker at udvide boligdelen, eller du blot ønsker at have en masse disponibelt plads til din rådighed.

Vi håber, at vi har vakt din interesse, og glæder hos til at høre fra dig. Kontakt Boligland på 75-454000 - vi hjælper dig godt videre!!