Hennebysvej 12, 6854 Henne

SOMMERHUSIDYL I ÆGTE NORDISK STIL!

Unikt og sjældent udbudt sommerhus i skønne Henneby kan nu blive dit. Her er der tale om ægte autentisk sommerhusidyl, når det er bedst. Smukke linjer, flotte detaljer, god beliggenhed, og en skøn gammel lukket have hvor man kan være helt sig selv.

Sælger har formået at skabe nogle helt igennem skønne rammer for dette dejlige hus, og du vil ganske enkelt elske at tilbringe dine ferier, og fridage på dette skønne sted.

Sommerhuset ligger i Henneby tæt på skoven og du befinder dig lige midt i den smukke barske vestjyske natur. Der er kort afstand til naturområdet Filsø, og Vesterhavet ved Henne Strand.

I Henne Strand finder du et bredt udbud af detailbutikker, indkøbsmuligheder, cafeer, frokost- og aften restauranter, og gourmet-mad af ypperste klasse. Kort sagt – her er alt det, man har brug for til den perfekte ferie.

Blåbjerg Plantage er rig på dyreliv, og er en attraktiv legeplads for aktive mennesker med hang til motion og friluftsliv. I Blåbjerg Plantage finder du nogle af Danmarks bedste og mest udbyggede mountainbike cykelruter, vandrestier, ruter og stier hvis du er på hesteryg. I Henneby finder du også golfbanen, der er en ægte seaside-bane, der giver selv øvede golfspillere udfordringer. I øvrigt er området massivt udbygget med mange kilometer cykelsti, og i det hele taget bliver der taget rigtig godt imod turisterne, der kommer fra både nær og fjern.

Sommerhuset fremstår meget velholdt både inde og ude. Der er overalt valgt lyse og indbydende farver, og her er der tale om ægte Nordisk stil. Sommerhuset indeholder en entre, et bryggers med bordplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Et rigtig pænt og meget funktionelt badeværelse med lyse klinker, lyst inventar og sanitet, samt bruseniche. Hyggeligt køkken-alrum med massivt Dinesen Douglas plankegulv, samt fløjdøre med udgang til terrasser. Lys stue med Dinesen Douglas plankegulv, brændeovn og fløjdør til terrasse. 1. sal indeholder et repos med opbevarings- og garderobeplads, samt 2 soveværelser.

Til sommerhuset hører også et godt anneks indrettet med stort soveværelse, lyst og pænt badeværelse med bruseniche, samt stort depotrum. Annekset er lavet med et stort udhæng så det kan anvendes som hyggelig overdækket terrasse.
Her er i den grad tænkt over detaljerne.

Billederne giver en god ide om dette skønne sommerhus, men kun på en fremvisning vil du opleve, hvordan det i virkeligheden er.

For yderligere information og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75-454000!