Engparken 7, 6855 Outrup

VILLA FOR DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE!

Tæt på centrum i Outrup i ældre og godt udbygget villakvarter udbydes denne 1. plans familievilla med et samlet etageareal på 160 m². Planløsningen er meget hensigtsmæssig med masser af plads til den store familie. Sælger har passet godt på sit hus, og vedligeholdelsen er god. Der er foretaget flere moderniseringer. Vi fremhæver bl.a. flot køkken, godt bryggers, egetræsvinduer og god carport med stort depotrum.

Outrup er en aktiv og velfungerende oplandsby med trygge rammer for hele familien. Der er gode børnepasningsfaciliteter, børnehave, folkeskole til og med 6. klasse. Derudover dagligvare- og indkøbsmuligheder samt offentlig transport. Desuden en meget bred vifte af foreningstilbud.
Se mere om Outrup på www.outrup.net

Indeholder: Kombineret entré og bryggers med flot inventar, skabs- og bordplads, garderobeplads, samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Flot og rummeligt køkken-alrum, med lyst og meget pænt inventar samt og plads til det store spisebord. Udover soveværelse 5 værelser, hvoraf det ene bruges som kontor. 4 værelser med mange skabe. Gæstetoilet. Stort aktivitetsrum med plads til leg og hygge. Velholdt badeværelse med bruseniche og kar.

Grunden er anlagt, så den er nem at holde med granitskærver, belægningssten og græs. Der er fine parkeringsforhold: Udover carport er der plads til bil nr. 2 og din campingvogn eller trailer.

Kontakt Boligland på 75-454000 for at træffe aftale om fremvisning.