Kløverbakken 17, 6800 Varde

ATTRAKTIV BELIGGENHED I VARDE N

Med allerbedste beliggenhed på Kløverbakken 17 i den ældre bydel i Varde Nord udbydes nu denne villa på rigtig dejlig parcel.
Villaen har en virkelig fin gammel have der er sydvendt, og lukket og med gode terrasser og læ-kroge hvor du kan skabe din helt egen lille oase.
Og har du børn vil de elske at lege i haven, lave bål og bygge huler og bruge masser af tid med leg i det fri. Til villaen hører garage og carport.

Villaens samlede boligareal er på 139 m² og 60 m² anvendelig kælder med god loftshøjde. Der er foretaget nogle løbende moderniseringer og forbedringer bla. er taget udskiftet, vinduer og døre er udskiftet, og der er et meget pænt lyst badeværelse. Køkken og alrum er sammenhængende med stuen, hvilket giver en rigtig dejlig rumfornemmelse, og fornemmelsen af god plads. Der er også et godt lys ind i huset, og ikke mindst et dejligt udkig mod haven og omgivelserne.

På Kløverbakken er du tæt på det meste. Der er ikke langt til Brorsonskolen, kort afstand til Campus og Fritidscentret, kort afstand Lunden, Arnbjerg og midtbyen, og kort afstand til indkøbs- og dagligvarebutikker.

Indeholder: Entre med garderobe. 2 gode værelser hvoraf sælger benytter det ene som depot og viktualierum. Et godt soveværelse med stort walk-in closet. Pænt lyst badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme, håndklædetørrer, lyse klinker og lyst sanitet. Køkken med ældre inventar i forbindelse til stort alrum. Hyggelig lys stue med udgang til terrasse og have.
Kælderen har en god loftshøjde og er indrettet med bryggers, 3 disponible rum til almindelige kælder funktioner, samt et stort rum der er indrettet og benyttet som værelse.

For yderligere informationer og aftale om fremvisning kontakt Boligland på 75454000.