Kløvbakken 6, 6855 Outrup

ENERGIOPTIMERET STOR VILLA - I GODT KVARTER I OUTRUP

Se lige denne her skønne villa i 2 plan med et samlet boligareal på i alt 215 m² en garage på 37 m² og et isoleret udhus på 15 m²
Her er der bare alt den plads du kan ønske dig, og en god og hensigtsmæssig planløsning. Hele 5 værelser er der i villaen, og har du teenagebørn vil de bare elske at have hele 1. salen for sig selv som en lille lejlighed.

Villaen er løbende moderniseret og godt vedligeholdt, og den fremstår overalt i god stand. Og energiklasse A2015 er ikke hverdagskost for en villa oprindelig opført i 1981. Villaen opvarmes med fjernvarme, og der er installeret et 6 KW solcelleanlæg.

Indeholder: Godt stort bryggers med skabe, bordplads og vask samt installation for vaskemaskine. Gang med garderobeplads, og trappe til 1. sal. Lyst og pænt gæstebadeværelse med bruseniche, og gulvvarme. Rummeligt spisekøkken med pænt lyst inventar, og udgang til terrasse. Stort soveværelse med skabsvæg, og direkte adgang til: Dejligt badeværelse med gulvvarme, lyst pænt inventar, håndklædetørrer, og stor bruseniche. Stor lys og meget regulær TV-stue med udgang til terrasse. Værelse med skabe. 1. sal med 4 gode værelser. Badeværelse med bruseniche. Repos / stue. Værelse indrettet til lille køkken.

På Kløvbakken er der gode og velordnede forhold med lukkede veje og vænger samt stisystemer hvor du nemt kan komme sikkert rundt i byen. Der er kort afstand til skole, børnehave og idrætshal og stadion.

Outrup er god og meget aktiv oplandsby til Varde, og der er ikke langt til de fine kystområder ved f.eks. Henne Strand, Houstrup og Lønne. Der er et godt, og meget aktivt foreningsliv i byen, og et stort idrætscenter med tilbud for enhver smag. Desuden en folkeskole til og med 6. klasse, børnepasningsfaciliteter, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Se mere på www.outrup.net

For yderligere informationer kontakt Thomas Valsted Boligland på 75-454000