Stormgade 14, 6800 Varde

TOP-ISTANDSAT DOBBELTHUS I CENTRUM AF VARDE

Top-istandsat dobbelthus beliggende på lukket vej i centrum af Varde udbydes nu til salg. Her er der i den grad kræset for detaljerne og den håndværksmæssige udførelse, er fra øverste hylde. Sælger har heller ikke taget den nemme og billige løsning i sit valg af materialer, hvilket du straks oplever når du befinder dig i denne meget fine by-villa.
Kort fortalt, så er huset, som oprindelig er fra 1921, blevet ribbet, og herefter genopbygget helt fra bunden. Og vi mener helt fra bunden. Der er gravet ud, lavet ny kloakering, og elinstallationer, isoleret, og støbt og lavet gulvvarme i hele underetagen. Væggene er isoleret, der er udskiftet vinduer og døre, og tagrummet er isoleret i forbindelse med at der er lagt flot ædelengoberet tegltag. Derfor er villaens energiklasse "C" hvilket er meget fint for denne type bolig. Udvendig er alt også trimmet bla. med belægningssten, murværk der er omfuget, en god stor garage med el-port og isoleret værksted, et super lækkert gårdhavemiljø der vender helt rigtig ift. solen samt en dejlig have der består af køkkenhave og græsplæne.
Indvendigt er alt endevendt. Indretningen er funktionel, og stilen moderne og tidssvarende men samtidig holdt i respekt for villaens oprindelige stil og alder. Materialer og farver er gennemgående lyse, venlige og konsekvent gennemført. Det flotte køkkenalrum med inventar fra HTH er villaens centrum, og det helt naturlige samlingspunkt. Køkken er i åben forbindelse til stuen, der har lyse klinkegulve med gulvvarme. Godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og udgang til gårdhave. Stort flot lyst badeværelse med bruseniche og kar, lyst klinkegulv med gulvvarme samt flot lyst inventar og sanitet. Rummeligt soveværelse med stor skabsvæg. I entreen er der en trappe til 1. sal. samt en nedgang til kælderen. Kælderen er indrettet til opbevarings- og viktualierum. 1. sal er indrettet som et stort værelse med plankegulve, synlige loftsbjælker og loft til kip. Dit teenagebarn vil ganske enkelt elske dette fantastiske værelse på ca. 30 m² !
Bestil tid til fremvisning hos Boligland 75 45 40 00.