Allevej 15, 6855 Outrup

GENNEMRENOVERET VILLA I OUTRUP

Markant murermestervilla beliggende centralt i Outrup - gennemrenoveret og moderniseret i moderne og tidssvarende stil.

Her er villaen til køberen der søger en skøn og spændende bolig i en stil der ikke er helt traditionel. Så hvis din drøm er en bolig der ikke ligner den naboen har, så tror vi Allévej 15 i Outrup er et rigtigt godt bud på dit kommende hjem.

Villaen har over de seneste år fået den store gennemgribende renovering. Alt er opdateret, og vi nævner bla. el-installationer, VVS-installationer, vinduer og døre, tag, isolering, gulve, og badeværelse for blot at nævne nogle af de ting sælger har lavet. Garagen er endnu ikke lavet helt færdig men sælger oplyser at han naturligvis er løsningsorienteret omkring dette.

Villaen indeholder: Lys entre med klinkegulv og garderobeplads. Dejligt lyst køkken med pænt inventar i åben forbindelse med alrum og stue. Stort og virkelig lækker badeværelse med masser af plads. Stort børneværelse. Fra stuen er der opgang til 1. sal der indeholder, et godt stort soveværelse, 2 fine børneværelser samt et trappe-repos der er udnyttet til garderobe. Der er loft til kip og synlige hanebånd, og der er egentlig blot tale om en rigtig skøn stil.

Outrup er en oplandsby ca. 15 km nord for Varde, og ikke langt fra Vesterhavet. Her er der mange spændende og forskellige foreningstilbud, der er indkøbsmuligheder, og der er offentlige transportmuligheder både med bus og med tog. Der er rigtig gode børnepasningsfaciliteter, en velfungerende børnehave, og skole til og med 6. klasse. I Outrup er der et supergodt sammenhold, og folk passer godt på hinanden. Så søger du trygge rammer for din familie er Outrup et godt sted at slå sig ned. Se mere på http://outrup.net/

Vi glæder og til at vise Allévej 15 frem så kontakt Boligland på 75 45 40 00 for at aftale et passende tidspunkt.