Højtoftevej 55, 6700 Esbjerg

EN "PERLE" I HØJVANGSKVARTERET - MODERNE, VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR

Beliggende på Højtoftevej - tæt på indkøb, skole og bymidten - sælger vi flot og moderniseret 2-plans villa med en mindre kælder.
Boligareal på 86 kvm., udestue på 13 kvm., samt en mindre kælder på ca. 10 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført 1930, fremtræder præsentabelt med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer, mens taget er belagt med flotte, røde teglsten. Udestuen er opført i en trækonstruktion, med termovinduer, lyse loftsplader, flot lysindfald og med udgang til et stort terassemiljø.
Den 614 kvm. store grund, er velanlagt med en flisebelagt indkørsel, en nem og flisebelagt forhave, samt en superskøn lukket og privat baghave. Her er hyggelige solterrasser, lækroge, blomsterbuske og frugttræer, samt en velplejet og grøn græsplæne. Helt perfekt til udelivet.
Ejendommen er kloaksepareret.

Indvendig:
Stueplan: Entré med rustikloft, klinkegulv og trappe til 1. salen. Nyere gæstetoilet fra 2014, med hvid sanitet og klinkegulv. Stort køkken-alrum med massiv bordplade, lyse elementer, ludbehandlet rustikloft, og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der nedgang til kælderen samt udgang til udestuen. Køkkenet er med klinkegulv, mens alrummet byder på et flot plankegulv. Opholdsstue i delvis åben forbindelse med alrummet, er med brændeovn, ludbehandlet rustikloft og plankegulv.1. salen: Stort soveværelse med skabsvæg. Værelse med skydelåger til et godt walk-in-closet. Moderne og lyst badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, skabsarrangement og opvarmet klinkegulv. Kælder: Tør og højloftet kælder, med et stort disponibelt rum, med faste hylder til opbevaring og god plads til vaskeri.

ET SÆRDELES PRISFORNUFTIGT OG CHARMERENDE BYHUS - TÆT PÅ DET MESTE.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.