Carit Etlars Alle 67, 6700 Esbjerg

MINDRE BYHUS - MODERNISERET OG HELT PERFEKT TIL ENLIG ELLER FØRSTEGANGSKØBER

Beliggende på Carit Etlars Alle - tæt på indkøb og alle Midbyens faciliteter - sælger vi et-plans byhus med kælder og garage.
Boligareal på 67 kvm., kælder på 38 kvm. samt garage på 27 kvm.

Udvendig:
Huset, der er opført i 1959, er løbende moderniseret og vedligeholdt. I dag fremtræder huset præsentabelt med facader i røde mursten, omfuget i 2013, med vedligeholdelsesfrie vinduer fra 2013, samt et sort bølgeeternittag fra 2013. Garagen er opført i en trækonstruktion, med automatisk portåbner, samt et solidt ståltag. Den 628 kvm. dejlige sydvendte have er anlagt med græsplæne og en stor, træterrasse.

Indvendig:
Vinkelentre med ludbehandlet træloft og vinylgulv. Spisekøkken med bøgeinventar fra 2013, vinylgulv og spiseplads. Hyggelig opholdsstue med flot lysindfald, og parketgulv under tæppebelægningen. Fra stuen er der udgang til den solvendte terrasse. Badeværelse med hvid sanitet, vægbruser, samt opvarmet klinkegulv. Soveværelse med parketgulv, gipsloft samt højskabe med skydelåger. Børneværelse med parketgulve og gipsloft.
Kælder: Vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. To disponible rum. Værksted med ejendommens installationer, samt et mindre viktualierum.

EN SPÆNDENDE MULIGHED - OG ET GODT ALTERNATIV TIL EN LEJLIGHED. HVORFOR BO TIL LEJE, NÅR MAN KAN EJE.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.