Merkurvænget 59, 6710 Esbjerg V

PRISFORNUFTIG FAMILIEVILLA I SØNDERRIS

Børnevenligt beliggende på Merkurvænget - en lukket villavej tæt på indkøb, og med gode sti systemer til skole og fritidsaktiviteter - sælger vi pæn og regulær 2-plans villa. Moderniseret med blandt andet flotte mahogni vinduer og døre fra 2006. Villaen er separatkloakeret, så her venter ingen udgifter for køber.
Boligareal på 149 kvm. samt carport på 21 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1979, fremtræder pænt med facader i rød/brune teglsten, med gedigne mahogni vinduer fra 2006, zink tagrender fra 2006, mens taget er belagt med cementsten. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up, belagt med stålplader. Den 713 kvm. store grund er velanlagt med en nem forhave med granit skærver, samt en skøn og sydvendt baghave, med flisebelagt solterrasse, og en stor græsplæne med plads til børneleg.

Indvendig:
Stueplan: Køkken med bøge elementer, spiseplads, vinylgulv, og masser af skabe. Spisestue/alrum med trappe til 1. sal, er med gulvtæppe og udgang til haven. Badeværelse med hvid sanitet, badekar, bruseniche, skabsarrangement, og opvarmet klinkegulv. To gode børneværelser på henholdsvis 11 og 13 kvm, begge med laminat gulve og faste skabe. Mindre depotrum. Bryggers med fast bord, vask, samt klinkegulv.
1. salen: Stor opholdsstue med loft til kip, gulvtæppe, og udgang til vestvendt balkon. Her er fin mulighed for at inddrage stuen til eventuelt ekstra børneværelser - alt efter købers ønske og behov. Badeværelse med bruseniche. Dejligt soveværelse med direkte adgang til walk-in-closet.
Overalt i villaen er der lyse rustiklofter.

PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN - NÅR TRYGGE OMGIVELSER OG SIKKER SKOLEVEJ HAR BETYDNING. HER TIL EN PRIS HVOR ALLE KAN VÆRE MED.

RING TIL BENT D. NIELSEN -75454000 - OG HØR NÆRMERE.