Ravnsbjergparken 58, Guldager, 6710 Esbjerg V

PRISFORNUFTIG ET-PLANS VILLA I RAVNSBJERGPARKEN

Beliggende i det børnevenlige kvarter Ravnsbjergparken ved Guldager Stationsby - med kun 600 meter til Sønderris Skolen, og indkøb og Bryndum Skole i Tarp - sælger vi regulær villa med garage.
Boligareal på 114 kvm. samt 21 kvm garage.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1976, præsenterer sig med facader i gule teglsten, med termoruder, mens taget er belagt skifer eternit. Garagen er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up. Den 964 kvm. store grund er anlagt med en bred flisebelagt indkørsel, samt en lukket og solvendt have med fliseterrasse.
Ejendommen er separatkloakeret.

Indvendig:
Vindfang med klinkegulv. Entré med garderobe, panelloft og gulvtæppe. Køkken med ældre bøge elementer, vinylgulv og spiseplads. Vinkelstue med panelloft, gulvtæppe og udgang til haven. Der er fin mulighed for at få et stort køkken-alrum, blot ved at inddrage en del af stuen. Badeværelse med badekar og bruser, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med gulvtæppe og fire faste skabe. To gode børneværelser - begge med gulvtæppe og faste skabe. Bryggers med klinkegulv og fast bord.

DET PERFEKTE FØRSTEGANGSKØB - MED MULIGHED FOR AT SÆTTE SIT EGET PRÆG.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG BOOK EN FREMVISNING.