Skoleparken 11, 5. TV., 6705 Esbjerg Ø

LEJLIGHED MED PRAGTFULD UDSIGT OVER ESBJERG Ø

LEJLIGHED I SKOLEPARKEN - MED PRAGTFULD UDSIGT FRA 5. SAL

Beliggende på 5. sal i elevatorejendom - med flot lysindfald og med en helt fantastisk udsigt til de grønne fællesarealer - sælger vi stor og rummelig
3- værelses ejerlejlighed.
Boligareal på 90 kvm, 2 kvm kælderrum, samt ca. 10 kvm sydvendt altan med eget redskabsrum.

UDVENDIG:
Ejendommen, som er opført i 1966, fremtræder idag med facader i røde mursten, med nyere træ/alu vinduer fra 2010, mens taget er build-up.
Ejendommen er kendt for sine flotte og velplejede fællesarealer, der blandt andet byder på en sydvendt, parklignende have, blomsterbede og hyggekroge, med blandt andet sandkasse og legeplads.

INDVENDIG:
Ejerlejligheden byder velkommen i entreen, med god skabsplads til opbevaring, samt garderobe. Pænt køkken med lyse elementer, egen vaskemaskine, laminatgulv, samt spiseplads. Dejlig rummelig stue, med bøgeparket, flot fransk dør til separat spisestue eller værelse, alt efter købers behov. Fra stuen er der udgang til altanen. Soveværelse med parketgulv og fuld skabsvæg. Badeværelse med bruseniché, hvid sanitet samt klinkegulv.
Overalt i lejligheden hvide lofter.

FÆLLESFACILITETER:
Velfungerende og professionel administration. Egen vicevært. Masser af parkeringspladser ved ejendommen. Vaskeri, tørrerum og cykelkælder. Dejlige grønne fællesarealer.

PRISFORNUFTIG LEJLIGHED - MED HELT FANTASTISK UDSIGT FRA 5. SAL
RING TIL SØREN LAURITZEN 75 45 40 00 - OG HØR NÆRMERE.