Gærdet 4, Tarp, 6715 Esbjerg N

MODERNE OG NYERE KVALITETS-VILLA I TARP - MED SEPARAT FORÆLDRE- OG BØRNEAFDELING

På børnevenlig og lukket vej - med kort afstand til skole, boldbaner og idrætshal - sælger vi gedigen et-plans villa, med integreret, dobbelt carport.
Boligareal på 179 kvm., carport og redskabsrum på i alt 52 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 2007, præsenterer sig flot og indbydende med facader i røde, vandstrøgne Egersund tegl, zink tagrender, og træ-alu lavenergi ruder fra Velfac, mens taget er belagt med sorte IBF betonsten. Integreret, dobbelt carport - opført i samme materialer som villaen - og med isoleret og funktionelt redskabsrum. Den 783 kvm. store grund er velanlagt, og med øje for en have, der ikke kræver den store vedligeholdelse og arbejdsindsats. Man ankommer til en bred, flisebelagt indkørsel, med plads til både 3 og 4 biler. Haven er anlagt med græsplæne, flisebelægninger rundt om hele villaen, samt to store terrasser - naturligvis ugeneret og solvendt. Her er masser af plads til børneleg og sommerhygge.
Villaen er separatkloakeret, så her kommer ingen overraskende udgifter for køber.

Indvendig:
Kombineret entré og bryggers med klinkegulv, lyse Svane-elementer, fast bord med vask og plads til vaskesøjle. Stort og flot køkken-alrum med hvide Svane-elementer, alt i hårde hvidevarer, klinkegulv og loft til kip. Alrummet er med dobbelte døre til terrassen, og et helt fantastisk lysindfald fra store vinduespartier. Præsentabel opholdsstue med dobbelt fransk dør til alrummet, med lyse trælofter, og igen et flot lysindfald - her fra det store hjørnevindue.
Forældreafdeling: Soveværelse, velindrettet med separat garderobe, fire højskabe, indbygget spotlys, samt udgang til østvendt morgenterrasse. Fra soveværelset er der direkte adgang til et elegant badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, indbygget spotlys og klinkegulv.
Børneafdeling: Tre store værelser - alle over 12 kvm., og alle med faste skabe. Badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, skabsarrangement, klinkegulv og indbygget spotlys.
Overalt i villaen er der gulvvarme og lyse, fuldmurede og vandskurede vægge.

Lidt om Tarp:
Tarp er en velfungerende by i udvikling - beliggende med kun 10-15 min. til Esbjerg centrum. Her er alt, hvad en moderne børnefamilie har brug for: En god skole, alle pasningsmuligheder, et aktivt sportsliv, samt en bred vifte af indkøbsmuligheder.

EN RIGTIG SPÆNDENDE MULIGHED I TARP - OG ET GODT ALTERNATIV TIL DIG, DER OVERVEJER AT BYGGE NYT.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - VI FREMVISER GERNE FOR INTERESSEREDE.