Grønlandsparken 84G, Gjesing Nord, 6715 Esbjerg N

ANDELSBOLIG MED 3 VÆRELSER - BELIGGENDE I GJESING NORD

Beliggende tæt ved Krebsestien og områdets dejlige natur, sælger vi solid andelsbolig i to plan. Veldrevet og næsten gældfri forening, som hele tiden er opmærksom på, at boligerne til stadighed er i god stand. Boligen er omgivet af dejlige grønne arealer, som bliver passet professionelt. Her er kort afstand til indkøb, skole, busforbindelser m.m. - gerne via det fantastiske net af cykel- og gangstier. Eget redskabsrum og carport, samt mange gæsteparkeringspladser.

Udvendig:
Andelsboligerne er opført i 1983 med facader og gavle i røde teglsten, mens taget er belagt med røde cementsten. Samtlige 19 andelsboliger har fået udskiftet døre og vinduer i stueplan i 2005, ligesom andelsboligforeningen netop har forestået udskiftning af samtlige veluxvinduer i tagetagerne. Naturligvis for foreningens regning, idet der løbende bliver afsat penge til den del af den udvendige vedligeholdelse, som foreningen forestår. F.eks. bekoster foreningen rensning af hustagene løbende, ligesom foreningen også hyrer en "myre-mand" til gavn for andelshaverne.

Helt lukket sydvendt forhave med terrasse, og en ugenert læfyldt aftenhave, hvor man kan nyde de skønne sommeraftener med grillmad og hygge.

Indvendig:
Stueplan: Rummelig entré med klinkegulv og gedigen trappe til 1.salen. Rummeligt badeværelse med opvarmet klinkegulv, vaskemaskine, bruseniché og hvid sanitet. Opholdsstue med tæppebelægning og udgang til den sydvendte terrasse. Oprindeligt spisekøkken med HTH-inventar i model bøg og spiseplads foran sydvendt vindue.
1.sal: Ovenlys ved trappe og rapos Tre værelser på henholdsvis 8, 10 og 11 kvm., alle med tæppebelægning, skabe og nye veluxvinduer med indbyggede rullegardiner. 1.salen er indrettet med lette vægge, så det er ganske nemt at ændre indretningen efter eget ønske og behov.
Overalt i boligen fyrretræslofter.

* FORENINGENS GÆLD FORVENTES AT VÆRE BETALT I 2023, HVOREFTER HUSLEJEN KAN NEDSÆTTES TIL ET NIVEAU PÅ KR. 1.600 MDL.

* ANDELSBOLIGENS MAKSIMALPRIS ER KR. 822.650, MEN DEN SÆLGES FOR KUN KR. 648.000 - ALTSÅ ET AFSLAG PÅ KR. 175.000.

* HUSLEJE KR. 1.363 + AFDRAG KR. 860 = BOLIGYDELSE PÅ KUN KR. 2.223 MDL.

* BEMÆRK AT ANDELSBOLIGER IKKE BETALER EJENDOMSVÆRDISKAT - EN ANSLÅET ÅRLIG BESPARELSE I FORHOLD TIL EN EJERBOLIG PÅ CA. KR. 800 MDL.