Jernvedvej 8, Tange, 6690 Gørding

LYSTEJENDOM I SKØNNE OMGIVELSER - MED MODERNE BYGNINGER OG SOLCELLEANLÆG

Her har Boligland fornøjelsen at præsentere en rigtig spændende ejendom.
Beliggende med kun 300 meter til byskiltet i Gørding, med kort afstand til motorvejsnettet, og med kun 15 minutterse kørsel til henholdsvis Bramming og Ribe, sælger vi særdeles velholdt og præsentabel ejendom.
Boligareal på 125 kvm, samt et uudnyttet loftsrum. Muret carport med fyrrum og kontor på i alt 46 kvm. Stor og flot værkstedshal på 202 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1996, fremtræder særdeles harmonisk og præsentabel, med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC-vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Ejendommen har i 2012 fået etableret et 6kw stort solcelleanlæg. En investering der betyder, at man i dag er selvforsynende på el-forbruget. Carporten er ligeledes opført i 1996 med facader i røde mursten, og med cementstenstag. I forlængelse af carporten er der fyrrum, samt et stort disponibelt rum, der i dag benyttes som hjemmekontor. I år 2004 er opført et stort, kombineret maskinhus og værkstedshal. Her er støbte gulve, loft til kip, højporte og fastmonteret autolift. I værkstedet er der blandt andet installeret et mindre oliefyr, så der kan holdes en god varme i hele vinterhalvåret. På alle måder en bygning med masser af anvendelsesmuligheder. Helt perfekt til den pladskrævende hobby, eller for den selvstændige håndværker.
Til ejendommen er der et samlet grundareal 10.006 kvm. Man fornemmer straks ved indkørslen til gårdspladsen, at her er gjort ekstra meget ud af omgivelserne. Bag bygningerne åbner sig en smuk, parklignende have, der på imponerende vis er anlagt med fokus på forskellige oplevelser. Via hyggelige stier bevæger man sig rundt i havens mange rum - og møder hyggelige lækroge, høje løvtræer i egen lille "skov", flot anlagt sø med åkander, forskellige frugttræer, og skønne terrasseområder. I sandhed en super dejlig oplevelse.

Indvendig:
Entré med garderobe. Dejligt køkken-alrum med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer, parketgulve og udgang til solvendt terrasse. Moderne og lyst badeværelse med bruseniché, nyt skabsarrangement, og hvid sanitet. Opholdsstue med flot lysindfald, med halvmur til alrummet, parketgulv, og udgang til haven. Soveværelse med parketgulv og fire faste skabe. To gode børneværelser - begge med parketgulve - og det ene med faste skabe. Bryggers med fast bord, vask, klinkegulv og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Villaen er dobbeltmuret - og har derfor flere flotte vandskurede vægge. Lyse rustiklofter og gulvvarme overalt. Alt efter købers ønsker og behov, er der mulighed for at inddrage et stort uudnyttet loftsrum til bolig.

Lidt om Gørding - et aktivt bysamfund:
Gørding er et velfungerende og aktivt landsbysamfund, med en bred vifte af tilbud. Blandt meget skal vi fremhæve: Gørding Skole Fortune med elever til og med 9. klasse. Idræts- & kulturcenter. Købmand, bager og SFO, samt Fritids- og Ungdomsklub. Gørding Togstation, med op til flere afgange i timen - mod øst og vest.

VELHOLDT OG HARMONISK EJENDOM - MED ENERGIRIGTIGE LØSNINGER .
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR NÆRMERE.