Landlystvej 24, Tarp, 6715 Esbjerg N

ESBJERGS BILLIGSTE ANDEL MED 39 KVM CARPORT OG REDSKABSRUM - OG NEM LILLE HAVE

107 kvm velbygget andelsbolig i Tarp - og som noget helt unikt: 39 kvm carport med stort isoleret redskabsrum. Andelsboligforeningen med 10 flotte huse er opført i 2008 af det anerkendte byggefirma Vagn Christensen, nu VK Byg. Der er primært anvendt vedligeholdelsesfrie materialer, så man kan nøjes med at nyde og ikke yde. Pænt byggeri med antrazitgrå træ-aluvinduer, stort grønt torv med gæsteparkering. Sammen med brede veje og indkørsler giver det god plads mellem husene. Solvendt og ugenert have og terrasse. Overalt træ- og klinkegulv med gulvvarme. Der er mulighed for at lave et ekstra toilet i det nuiværende viktualierum. Velfungerende forening med professionel administration og revision. Huslejen er næsten låst fast, så den kun kan ændre sig marginalt.

Boligen er beliggende i et atrraktivt område med både gode stisystemer, 200 m til grønne områder og busforbindelser, samt i en aktiv by med brugs, bager, Rema 1000 m.fl.

Udvendig:
De 10 boliger fremtræder med flotte murede facader i orange-gule teglsten, og med afvalmede tage med sorte cementtagsten. Pæne antrazitgrå træ-aluvinduer fra Velfac. Carporte og redskabsrum er opført i en trækonstruktion med bultup tag. Redskabsrummet er isoleret og både vægge og lofter er beklædt med fyrretræsbrædder. Solvendt lukket have med terrasse og beplantet bed, både foran og bagved boligen.

Indvendig:
Entré med klinkegulv. Stue, køkken og alrum er indrettet som et stort rum, og er det naturlige samlingspunkt til hverdag og fest. Flot lysindfald, og med masser af indretningsmuligheder. Der er udgang til terrassen, og køkkenet er indrettet med HTH-inventar i ask-look med stålgreb. Som noget helt særligt er der viktualierum med klinkegulv .Alt efter købers ønske kan der her indrettes et gæstetoilet. Stort badeværelse med klinkegulv, bruseniché, elventilation og hvid sanitet. Mellemgang med to indbyggede skabe. 15 kvm. soveværelse med seks højskabe. 11 kvm. værelse med fire højskabe. Bryggers med klinkegulv med hvidt inventar med bøgekanter, to dobbeltskabe, det ene med boligens installationer, samt bord med vask og underskabe. Øvrige rum har gulvbelægnng i brede fyrretræsbrædder, Overalt ludbehandlede trælofter og vandskurede vindueskarme. Alt i hvidevarer medfølger. Boligen er indrettet ældre- og handicapvenlig med brede døre, ingen dørtrin og niveaufrie ind- og udgange.

Boligstøtte/lån for førtids- og folkepensionister:
Huslejen på kr. 8.449 om måneden kan I selv regulere.
I kan bruge af jeres formue som tilskud til huslejen. Eller I kan som pensionister opnå boligstøtte (som lån) gennem kommunen. Hvis I selv har kr. 98.000 til køb af andelsbeviset, og er I pensionister uden særlige ekstra indtægter eller stor formue, kan I sidde for en månedlig husleje på kun kr. 4.836.

Køb nu og spar kr 296.000!

RING TIL BOLIGLAND PÅ 7545 4000 OG HØR, OM I OGSÅ KAN BO SÅ BILLIGT!!!