Lodsvænget 26, Hjerting, 6710 Esbjerg V

MODERNISERET FAMILIEVILLA I HJERTING - MED 3 BØRNEVÆRELSER OG EGET SOLCELLEANLÆG

Beliggende på Lodsvænget - en lukket villavej tæt på skole, indkøb og med kort afstand til vandet - sælger vi indbydende et-plans villa med udestue, opvarmet hobbyrum og garage.
Boligareal på 135 kvm., udestue på 12 kvm. samt garage og hobbyrum på i alt 50 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1973, fremtræder i dag moderniseret og moderne, med hvide, vandskurede facader, med flere nyere energi vinduer fra 2013, mens taget er belagt med K21-teglsten. Ejendommen har i 2013 fået etableret eget solcelleanlæg - et BOSCH/Fronius på 4,8 kwh. En investering der betyder, at ejendommen i dag er selvforsynende på el-forbruget. I forlægelse af garagen, er der tilbygget et stort, opvarmet og isoleret hobbyrum på ca. 25 kvm. Et vidunderligt rum med masser af muligheder, og plads til kreativitet. Den 702 kvm. skønne grund er anlagt med en flisebelagt indkørsel, en hyggelig urtehave med drivhus, frugtbuske og flere frugttræer, og bag villaen en super dejlig have. Solvendt og lukket med læmur mod vejen. Her er plads til børneleg, og på den store, flisebelagte terrasse, kan man - helt ugeneret og privat - nyde udelivet.

Indvendig:
Kombineret entré og bryggers, med faste skabe, opvarmet klinkegulv og plads til vaskemaskine mv. Pænt renoveret gæstetoilet med hvid sanitet og klinkegulv. Stort og dejligt køkken-alrum med et nyt og moderne køkken fra 2015, med opvarmet klinkegulv, og vandskurede vægge. Fra alrummet er der udsigt og udgang til haven og terrassen. Opholdsstue med lyse vægge og et spændende, opvarmet klinkegulv, der giver et særligt eksklusivt look til stuen. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til udestuen, der er med flot lysindfald fra store glaspartier, med klinkegulv og udgang til haven. Soveværelse med gulvtæppe, skabsvæg og udgang til haven. Tre gode børneværelser - alle med gulvtæpper og faste skabe.
Overalt i villaen lyse trælofter - enkelte med indbygget spotlys.

BELIGGENDE I ATTRAKTIVE HJERTING - OG MED EN HELT PERFEKT PLANLØSNING TIL BØRNEFAMILIEN.
RING TIL BENT D. NIELSEN - 75454000 - OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE.