Se det digitale energimærke

Skovvang 78, Houstrup

, 6830 Nørre Nebel

1 / 22
"Gratis" hus
1 / 1
"Gratis" hus
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
898.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 45.000
Brutto
i
4.113
Netto
i
3.432
Boligareal 72 m²
Grundareal 825 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1986
Sagsnummer 180502
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 525
Ejendomsværdiskat 475
Renovation 231
Grundejerforening 83
Skorstensfejning 28
Rottebekæmpelse 3
Husforsikring 151
Ejerudgifter i alt 1.496

"GRATIS" FRITIDSHUS I HOUSTRUP

Har du selv til udbetaling og en omgang maling, så kan du faktisk tjene penge på dette velholdte fritidshushus. Ved en årlig lejeindtægt på kr. 45.000 vil dit netto overskud være kr. 2.580 årligt. Hertil kommer de månedlige afdrag på kr. 1.612 - i alt en fortjeneste på kr. 22.000 årligt.!!!!
Altså en rigtig god forretning at købe dette traditionelle fritidshus, med ugenert beliggenhed på en tilplantet naturgrund. Opført i 1986 for den nuværende ejer, af det velrenommerede byggefirma Blåbjerg Huse. I 2016 har huset fået nyt bølgeeternittag. Huset har tre træterrasser, hvor man kan nyde både morgenkaffen og aftensmaden. Huset har tre soverum med i alt 6 sovepladser, køkken i åben forbindelse med stuen, der har Morsø brændeovn. Badeværelse med bruseniché og direkte adgang til sauna. Både integreret udhus og et fritliggende gedigent udhus. Alt service og indbo medfølger.

Udvendig:
Her er tale om et rigtigt fritidshus, opført i træ både ude og inde. I 2016 har huset fået nyt bølgeeternittag, ligesom ejeren har holdt huset fint vedlige igennem alle årene. I de seneste 20 år har huset ikke været udlejet. Med udgang fra både køkken og stue har huset en stor træterrasse, hvor man både kan nyde morgenkaffen og aftensmaden. Solnedgangen kan nydes fra den lille overdækkede vestvendte terrasse.

Indvendig:
Indvendigt byder huset på en entré med et fast skab. Tre soverum med i alt 6 sovepladser, fordelt med en dobbeltseng, en 3/4 seng og to køjesenge. De to værelser hver med to faste skabe. Det tredje værelse med et skab. Køkken i åben forbindelse med stuen, indrettet med hvidt HTH-inventar med god skabsplads til service og køkkenredskaber. Dejlig stue naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling med fyrretræsmøbler og en velfungerende Morsø brændeovn. Badeværelse med klinkegulv, bruseniché, bord med vask og underskabe, samt direkte adgang til sauna. Overalt ludbehandlede trælofter og hvide døre.

Lidt om Houstrup:
Houstrup er et dejligt ferieområde, som ligger i rolige omgivelser, godt tilbagetrukket fra Vesterhavet. Blåbjerg Plantage og et stort fredet klitområde, hvide strande og lyngklædt hede indrammer sommerhusområdet. De mange huse ligger godt i læ midt i skoven, hvor friluftslivet leves stille og roligt - og helt for sig selv. Her kan man virkelig være privat i sin fritidsbolig. Tæt på ligger og det store feriecenter SeaWest med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb. Fra Houstrup er der kun 4 km. til Nørre Nebel, der har et rigt handelsliv med butikker af alle slags.

Houstrup er en oplevelse værd. Og så kan oplevelsen blive næsten GRATIS!! 
kontakt
Kongensgade 58A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75454000
CVR nummer:
35040323
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning