Skovvang 78, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

"GRATIS" FRITIDSHUS I HOUSTRUP

Har du selv til udbetaling og en omgang maling, så kan du faktisk tjene penge på dette velholdte fritidshus. Ved en årlig lejeindtægt på kr. 45.000 vil dit netto overskud være kr. 2.580 årligt. Hertil kommer de månedlige afdrag på kr. 1.612 - i alt en fortjeneste på kr. 22.000 årligt.!!!!
Altså en rigtig god forretning at købe dette traditionelle fritidshus, med ugenert beliggenhed på en tilplantet naturgrund. Opført i 1986 for den nuværende ejer, af det velrenommerede byggefirma Blåbjerg Huse. I 2016 har huset fået nyt bølgeeternittag. Huset har tre træterrasser, hvor man kan nyde både morgenkaffen og aftensmaden. Huset har tre soverum med i alt 6 sovepladser, køkken i åben forbindelse med stuen, der har Morsø brændeovn. Badeværelse med bruseniché og direkte adgang til sauna. Både integreret udhus og et fritliggende gedigent udhus. Alt service og indbo medfølger.

Udvendig:
Her er tale om et rigtigt fritidshus, opført i træ både ude og inde. I 2016 har huset fået nyt bølgeeternittag, ligesom ejeren har holdt huset fint vedlige igennem alle årene. I de seneste 20 år har huset ikke været udlejet. Med udgang fra både køkken og stue har huset en stor træterrasse, hvor man både kan nyde morgenkaffen og aftensmaden. Solnedgangen kan nydes fra den lille overdækkede vestvendte terrasse.

Indvendig:
Indvendigt byder huset på en entré med et fast skab. Tre soverum med i alt 6 sovepladser, fordelt med en dobbeltseng, en 3/4 seng og to køjesenge. De to værelser hver med to faste skabe. Det tredje værelse med et skab. Køkken i åben forbindelse med stuen, indrettet med hvidt HTH-inventar med god skabsplads til service og køkkenredskaber. Dejlig stue naturligt opdelt i en spise- og hyggeafdeling med fyrretræsmøbler og en velfungerende Morsø brændeovn. Badeværelse med klinkegulv, bruseniché, bord med vask og underskabe, samt direkte adgang til sauna. Overalt ludbehandlede trælofter og hvide døre.

Lidt om Houstrup:
Houstrup er et dejligt ferieområde, som ligger i rolige omgivelser, godt tilbagetrukket fra Vesterhavet. Blåbjerg Plantage og et stort fredet klitområde, hvide strande og lyngklædt hede indrammer sommerhusområdet. De mange huse ligger godt i læ midt i skoven, hvor friluftslivet leves stille og roligt - og helt for sig selv. Her kan man virkelig være privat i sin fritidsbolig. Tæt på ligger og det store feriecenter SeaWest med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb. Fra Houstrup er der kun 4 km. til Nørre Nebel, der har et rigt handelsliv med butikker af alle slags.

Houstrup er en oplevelse værd. Og så kan oplevelsen blive næsten GRATIS!!