Ravnsbjergparken 49, Guldager, 6710 Esbjerg V

MODERNISERET VILLA I RAVNSBJERGPARKEN VED GULDAGER STATIONSBY

Pænt et-plans villa beliggende i det børnevenlige kvarter Ravnsbjergparken ved Guldager Stationsby. Kun 700 m til henholdsvis Sønderris Skolen og til Tarp med Bryndum skole. Vi fremhæver: Flot tegltag fra 2018 og 3-400 mm isolering på loftet, pæne trævinduer og -døre fra 2015, bad og spisekøkken fra 2012, træ- og klinkegulve overalt, flere vandskurede vægge, stue renoveret i 2018 med bl.a. massivt trægulv. Ny tagbelægning på villa og carport. Villaen er separatkloakeret. Solvendt have med drivhus og terrasse mod sydvest. Ravnsbjergparkens grundejerforening råder over en naturlegeplads, hvor der bl.a. holdes Sct. Hans Fest, boldspil og meget andet. Mange daglige forbindelser til bl.a. Esbjerg og Varde, enten med bus eller tog. Med tog kan man være i Esbjerg Centrum på 10 min.
Ejerne af denne villa har i de senere år investeret ½ million kroner i modernisering og renovering!!
Udvendig:
Villaen er opført i 1977 med facader i gule teglsten, mens der er lagt nyt sort ædelengoberet tegltag med nyt undertag og ståltagrender, ligesom gangbroen på loftet er udvidet. Desuden er der efterisoleret på loftet, så der i dag er 350-400 mm. Alle døre og vinduer er udskiftet i 2013-15. Carport og redskabsrum er opført i en trækonstruktion med built up tag, og der i 2018 er lagt nyt tagpap på. Solvendt have, primært anlagt med græsplæne, terrasse og drivhus.

Indvendig:
Vinkelentré med klinkegulv i vindfanget og ludbehandlet trægulv i gangen. Spisekøkken med opvarmet klinkegulv, hvidt HTH-inventar med bøgekant, stålgreb og en nyttig udtræksreol, samt alt i hvidevarer - altsammen fra 2012. Det "ligger lige til højrebenet" at lave køkken-alrum, enten ved at inddrage en del af stuen eller en del af entréen. Bryggers/baggang med klinkegulv, skabe, bord med vask og praktisk netdør, således at udvendig adgang sker via to døre. Denne dør holder fluer og andre insekter ude, når der åbnes til gennemtræk. To børneværelser på hver 8 kvm. samt soveværelse med skabsvæg, alle med trægulve. Badeværelse fra 2012 med opvarmet klinkegulv, bruseniché, skabe og hvid sanitet. 35 kvm. opholdsstue med helt nyt massivt trægulv og udgang til terrassen. Flere steder "vandskurede" vægge, og overalt ludbehandlede trælofter, flere med indbyggede halogenlamper.

Ravnsbjergparken:
Området er bebygget med ca. 100 et-plans villaer, som via Grundejerforeningen Ravnsbjergparken råder over grønt område med to legepladser, boldbane m.m. Sammen med den lokale borgerforening er det besluttet at anskaffe en hjertestarter. Fra Guldager er der mange daglige tog- og busforbindelser til bl.a. Varde og Esbjerg. Med tog kan man nå ind til Esbjerg City på under 10 min, mens bilister må bruge 15 min på samme tur.

Der bliver sikkert rift om denne villa, så book straks en fremvisning - og kom forrest i køen.