Thorsvej 14, 6705 Esbjerg Ø

VILLA 220 ETAGEMETER - OG MED KUN 300 M TIL BOLDESAGER SKOLE VILLA 220 ETAGEMETER - OG MED KUN 300 M TIL BOLDESAGER SKOLE

Skal dine børn gå på Boldesager skole, så giver denne adresse rigtig god mening. Rødstensvilla med kun 300 m til Boldesager skole, ligesom to andre skoler ligger kun 400 og 600 m fra denne villa. Hyggelig vej med allé-træer, græsrabatter, gadefest, og uden megen trafik og støj. Villaen er opført i 1960 for den nuværende ejer, og er i 1975 tilbygget med en pejsestue. De 119 kvm. bolig suppleres af en god kælder, så man råder over 220 etagemeter. Ejeren har altid brugt professionelle håndværkere både ude og inde.

Udvendig:
Facaderne på den oprindelige villa fremtræder i røde glatte teglsten, mens taget er belagt med eternitskifer. Tilbygningen er opført i kombineret træ- og teglstenskonstruktion, mens taget her er builtup. Forhaven er nem at vedligeholde, da den primært består af granitgrus og enkelte træer. Der er nedkørsel til kældergaragen fra forhaven. En ganske fornuftig vestvendt baghave, primært med græsplæne, træer og buske.

Indvendig:
Stueplan: Entré med klinkegulv og pudset loft. Gang med nedgang til kælderen, parketgulv og træloft. Gæstetoilet (oprindeligt badeværelse) med opvarmet mamorgulv, træloft og håndvask i bord med underskabe. Spisekøkken med korkgulv, træloft, hvidt HTH-inventar og massiv træbordplade. Vinkelstue med gulvtæppe og træloft. Alt efter ønske og behov, er der en helt oplagt mulighed for at lave et stort køkken-alrum, ved at inddrage en del af stuen. Forsænket pejsestue med flotte rå murstensvægge, fin udsigt til haven, tæppebelægning, træloft og udgang til haven. Soveværelse og værelse med indbyggede skabe, parketgulve og malede lofter.
Kælder:
Vinkelgang med skabsvæg og indvendig opgang. Stort badeværelse fra 80'erne med opvarmet klinkegulv, bruser, badekar og håndklædetørrer. Tre disponible og opvarmede rum. Kombineret varme- og vaskerum. Hobbyrum med vægskabe og dør til udgang. Alle gulve og lofter er malede.

Her en villa, til en skarp pris, som alle har råd til at eje!