Bindeleddet 5, Skads, 6705 Esbjerg Ø

PRISFORNUFTIG OG RIGTIG HYGGELIG VILLA I SKADS

Her er det perfekte match for både singlen, den enlige forælder, eller det unge par, der ønsker et godt sted at bo - og nu til en husleje, der er til at betale.
Beliggende på Bindeleddet - en lille og stille villavej i Skads - sælger vi velholdt, og rigtig hyggelig villa på i alt 153 etagemeter. Boligareal på 98 kvm., højloftet kælder på 55 kvm., samt en stor garage, med tilhørende redskabsrum, på i alt 50 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1957, præsenterer sig flot med pudsede facader, flotte trævinduer, og et solidt Decratag fra år 2000. Garagen er opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med stålplader. Den 802 kvm. store grund, er velanlagt med en bred, flisebelagt indkørsel og en dejlig solvendt have. Velplejet og indbydende, med blandt andet flere gode fliseterrasser - den ene overdækket og helt privat. Der er både udvendig- og indvendig nedgang til kælderen.

Indvendig:
Stueplan: Vinkelentré med garderobe. Stort spisekøkken med bøge Profil-elementer fra 1998, spiseplads, og alt i hårde hvidevarer. Mindre badeværelse med hvid sanitet og vægbruser. Stor vinkelstue - naturligt opdelt med en spise- og hyggeafdeling - flot lysindfald og udgang til haven. Alt efter købers behov, er der i stuen en fin og nem mulighed for at indrette et ekstra børneværelse. Soveværelse og børneværelse - det ene med 3 faste skabe.
Overalt i stueplan der ludbehandlede trælofter og parketgulve.
Kælder: To store disponible rum, begge opvarmet med fjernvarme og med gulvtæppe. Et godt supplement til boligdelen. Kombineret indgang og vaskerum. Viktualerum med faste hylder. Fyrrum med ejendommens installationer.

Her kan man bo billigt - med kun 15 minutter til Esbjerg Centrum - og i gåafstand til indkøb og daginstitutioner. For enden af vejen er der cykelsti, der trygt og sikkert tager børnene med til Skads Skole - som nu hedder Signatur skolen.
Ring til Bent D. Nielsen 75454400 - og hør nærmere.