Vester Gjesingvej 14B, 6715 Esbjerg N

LILLE VILLA, PÅ LILLE GRUND - MIDT I GL. GJESING

Her er drømmevillaen: 119 kvm villa, 411 kvm grund, 37 kvm. carport. Spændende energivenlig bolig, opført i vedligeholdelsesfrie materialer.Næsten som ny. Bare billigere!

Fremtræder overalt lys og pæn. Den solvendte have er nem at holde. Her får I en skøn terrasse med en lille græsplæne. Overalt gulvvarme, troldtex-lofter, moderne hvidt inventar, glasfilt på alle vægge, alt i hvidevarer fra Siemens, mange skabe, hvide massive døre. Spændende stue med loft til kip - med aut. ovenlys. Energimærke A 2015 med beregnet varmeforbrug på kun kr. 5.227 p.a. Tre soveværelser på 11, 11 og 12 kvm. Separat bryggers. Kun 125 m til Bohrskolen, afd. Vita, og 300 m til Esbjerg Storcenter, bank, blomsterbutik m.fl. Ældre- og handicapvenligt med brede døre og ingen dørtrin. Mulighed for hurtig overtagelse.

Udvendig:
Villaen er opført af Muff Byg, som et af tre rækkehuse, i moderne og tidløse materialer. Villaerne har hver sin grund og ingen særlige forpligtelser overfor hinanden - altså et ganske almindeligt parcelhus. Flotte facader i pæne blødstrøgne teglsten og gavle beklædt med Iverplank. Fordøren dog med front i træ. Taget er belagt med cementtagsten. Alle vinduer og døre med aluprofiler og indvendige rammer i træ. Carporten er opført i en trækonstruktion beklædt med Iverplank og tagpaptag. Redskabsrummet er isoleret. Enkel men hyggelig have med solterrasse, græsplæne og egen lille sti, nyttig når haveaffaldet skal væk. Skel mellem de tre ens huse er markeret med en bøgehæk, mens der er træstakit til de øvrige naboer. Forhaven er anlagt med små græsplæner, fliser og en bøgehæk "på vej".

Indvendig:
Lys og rummelig entré med klinkegulv og fin garderobe med skydelåger. To værelser på hver 11 kvm., begge med dobbeltskabe og lydglas i vinduerne. Flot badeværelse med klinkegulv, hvidt inventar med skuffer og bordplade med vask, ekstra vægskab, væghængt toilet og el-ventilation. Veludstyret køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Her masser af hvidt HTH-inventar og alt i hvidevarer. Fra køkkenet direkte adgang til bryggers med klinkegulv, bord med vask, skabe, vaskesøjle samt dobbeltskab med husets installationer. Lys og spændende stue med loft til kip, med aut. ovenlys-vinduer og udgang til terrassen. Soveværelse på 13 kvm. med to dobbelt skabe med skydelåger. Overalt glasfilt og fliser på væggene. Pæne laminat- og flisegulve overalt, alle med gulvvarme, der styres fra en trådløs kontakt i hvert enkelt rum. Lyddæmpende troldtex lofter overalt, enkelte med indbygget halogenslys. Solide hvidlakerede døre med stålgreb. Tilsammen 119 særdeles velindrettede kvadratmeter.

BO CENTRALT, BO DEJLIGT, BO NEMT - NU ER MULIGHEDEN JERES !!