Liljevænget 31, Hjerting, 6710 Esbjerg V

GEDIGEN RØDSTENSVILLA I GL. HJERTING

Med kun 3-400 m til to skoler, indkøb, strand m.m. sælger vi gedigen et-plans villa. 3-4 værelser, alt efter ønske og behov, 20 kvm. isoleret hobbyrum, 40 kvm. dobbelt carport. To badeværelser. Villaen er opført i 1967 for den nuværende ejer, tilbygget med pejsestue i 1976, ligesom villaen har fåer et flot afvalmet tegltag og zinktagrender i år 2000. Med en god beliggenhed på en "kotelet-grund" er de nye ejere sikret ro og fred til et godt familieliv. I villaen er der teaktræsvinduer, flotte parketgulve, både ud- og indvendig nedgang til de 58 kvm. kælder. Grundens belægninger er bl.a. brosten og pigsten. Helt lukket have med bl.a. muret læmur med gedigen smedejernslåge. Direkte fra haven udgang til stisystem til skole m.m. Læfyldt solterrasse, tillige med overdækket terrasse på 12 kvm.

Udvendig:
Villaens facader er opmurede i flotte røde hårdtbrændte tegltsten. I år 2000 er taget skiftet til et gedigent rødt afvalmet tegltag, afsluttet med zinktagrender. Vinduerne er i teaktræ. Perfekt carport med plads til to biler, og med built-up tag med ovenlysvinduer. Dobbelt muret og isoleret hobbyrum. Helt lukket have anlagt med gedigne belægninger, græsplæne, overdækket terrasse, pejs, en læfyldt solterrasse samt en "solgryde".

Indvendig:
Stueplan: Vindfang med travertinergulv. Bred vinkel entré/gang med stavparketgulv, og via en fransk dør nedgang til kælderen af en solid vinkeltrappe. Forældre-soveværelse med parketgulv, udgang til terrassen og direkte adgang til badeværelse. Her opvarmet mosaikgulv, pæne autentiske vægfliser, bruseniché med glasdør, badekar, bidet og skabe. For tiden er der indrettet to børneværelser, begge med parketgulve. Det vil være en nem og oplagt mulighed at etablere et ekstra værelse ved at ændre villaens bibliotek - til værelse. Ekstra badeværelse med opvarmet mosaikgulv, lyse autentiske fliser, bruseniché med glasdør samt elventilation. Køkken med linoleumsgulv. Alrum/spiseafdeling med stavparketgulv og elegant glasparti til spisestuen. Her er det en oplagt mulighed at inddrage spisestuen til et stort køkken-alrum. Flot spisestue med indgang fra både køkken og entré. Her stavparketgulv, flotte vinduer med blyindfattede ruder med motiver, samt åben pejs. Direkte herfra er der et trin ned til en hyggelig pejsestue med opvarmet italiensk marmorgulv og muret pejs.
Kælder: Både udvendig og indvendig nedgang til de 58 kvm.kælder. Her stort hobbyrum/gildesal, eller hvad man ellers kan ønske sig. Betonvægge og -gulve uden belægning og beklædning. Bryggers med klinkegulv og hvidt inventar fra 2012.

237 ETAGEMETER VILLA, 40 KVM. DOBBELT CARPORT OG 20 KVM. HOBBYRUM - BELIGGENDE I FREDELIGE OMGIVELSER I GL. HJERTING - TIL KUN KR. 2.598.000.