Bævervej 16, 6715 Esbjerg N

VILLA I GL. GJESING MED STORT POTENTIALE!

Centralt beliggende rødstensvilla fra 1966, tæt på Vita-skolen, Esbjerg Storcenter mm. Kun 550 m til skole og 150 m til indkøb.
135 kvm i et plan med fin rumfordeling, og 26 kvm. muret garage. Til den anførte udbudspris er her gode muligheder for at få råd til at skabe jeres kommende hjem!

Udvendigt:
Denne villa fremstår - stort set - som fra da den blev opført i 1966. Der er dog renoveret gradvist i årenes løb. Her skal især nævnes nyt køkken i 1990, nyt badeværelse i 1995, nyt tag og isolering på loftet i 1994, hulmursisolering i 2010- samt mange vinduer i 2010. Endvidere er der opført en Homilius vinterhave/udestue med trægulv, termoruder og tag i slagfast plast med 10 års garanti (godkendt af bygningsmyndighederne).
Villaen er omgivet af en stor lukket solvendt have med god plæne og læ. Forhaven er praktisk anlagt med plæne.
De udvendige mure er i røde teglsten, mens det afvalmede tag består af røde cementtagsten. Flisebelagt indkørsel til den dobbeltmurede garage med redskabsrum og builtup tag.
Der er indgang til villaen til både entré/vindfang og bryggers.
Der er lavet kloakseparering.

Indvendigt:
Boligen indeholder bl.a. fordelingsgang med rummelig entré med garderobe og skabe. Fordelingsgang med indbygget dobbelt skab. Oprindeligt gæstetoilet med hvid sanitet. Bryggers med vaskemaskine, depotrum med installationer, og udgang til indkørslen. Badeværelse fra 1995 med lyst interiør og bruseniche. Soveværelse og to børneværelser, begge med faste skabe. HTH-køkken fra 1990. Rummelig opholdsstue med stort vinduesparti mod haven og særskilt elegant spisestue. Gulvbelægninger er fliser, klinker og gedigne parketgulve. Der er flere mulighed for at lave et dejligt køkken-alrum, ligesom spisestuen fx kan laves til et ekstra børneværelse. Mulighederne er mange!

God og gedigen etplansbolig i det populære Gl. Gjesing. Sæt jeres personlige præg på villaen og få en skøn familievenlig villa i gode rammer.

En ældre villa med stort potentiale!