Wessels Alle 10, 6700 Esbjerg

LUKSUS VILLA PÅ 196 ETAGEMETER - STILSIKKERT RENOVERET I HØJ KVALITET

Denne villa er lige til at forelske sig i. Overskuelig, spændende og moderne.

Beliggende på Wessels Alle - tæt på Rørkjær Skole og mange gode indkøbsmuligheder - sælger vi en rigtig skøn villa, hvor kvaliteten er helt i top.
Boligareal på 98 kvm. Kælder på 98 kvm. med boligkvalitet. Isoleret hobbyrum på 15 kvm. Carport på 20 kvm.

Udvendig:
Villaen er oprindeligt opført i 1969, men gennem de seneste år gennemgribende renoveret såvel udvendig som indvendig. I dag fremtræder villaen særdeles smagfuld med vandskurede og malede facader, nyere vinduer og døre, med nyere zinktagrender, samt et sort bølgeeternittag. Garagen er i dag indrettet som et supergodt hobbyrum, med masser af anvendelsesmuligheder. Carporten, der er bygget i 2015, er opført i en trækonstruktion og er med built-up tag. En nem lille grund på 428 kvm., der kræver et minimum af vedligeholdelse. Særdeles velanlagt, med nyere flisebelægninger i indkørsel og forhaven, og bag huset åbner man op til en helt fantastisk gårdhave. Her er man privat, haven er lukket og helt uden indkik. Her er gårdhaven, vi alle drømmer om.

Indvendig:
Stueplan: Entré med garderobe. Dejligt stort køkken-alrum med KVIK-elementer i hvid højglans fra 2011, monteret med gedigne hvidevarer. Fra køkkenet er der dør til gårdhaven. Alrummet er i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. En rigtig hyggelig opholdsstue, med indvendig nedgang til kælderen, med flot lysindfald og dobbelt fransk glasdør til gårdhaven. Rummene supplerer hinanden på en rigtig spændende måde, og giver en dejlig lækker kvalitetsfølelse. Moderne badeværelse fra 2011 med hvid sanitet, bruseniche, vaskesøjle, og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med indbyggede højskabe. Ekstra børneværelse.
Overalt er der flotte, lyse gipslofter, flere med indbyggede spotlys, samt moderne laminatgulve.

Kælder: Superflot kælder, med flere rå murstensvægge i bedste New Yorker stil. Det giver kælderen både charme og kant. Kælderen byder på en entré med klinkegulv. Køkken med lyse elementer, hårde hvidevarer og klinkegulv. Stor gildestue med flot lysindfald og moderne klinkegulv. Flot, nyere badeværelse fra 2011, med hvid sanitet, bruseniche, spabad og opvarmet klinkegulv. To gode disponibelt rum - begge med klinkegulve. Vaskerum. Depotrum med ejendommens installationer. Overalt i kælderen er der fjernvarme, og lyse gipslofter - flere med indbyggede spotlys. Der er både udvendig og indvendig nedgang til kælderen.
Kælderen er i sandhed, et fantastisk supplement til boligdelen.

VILLA - 196 ETAGEMENTER I SUPER FIN STAND.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 - OG FLYT DIREKTE IND OG NYD DET!
DU KAN IKKE ANDET.