Æblevej 4, 6705 Esbjerg Ø

HYGGELIG LILLE VILLA - CENTRALT I ESBJERG - TIL KUN 998.000

Beliggende på Æblevej - et særdeles hyggeligt område tæt på indkøb og Jerne Torv - sælger vi mindre villa med solvendt have, og egen carport.
Boligareal med baghus på i alt 99 kvm., samt carport på 15 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1955, fremtræder med pudsede facader, med flere nyere PVC-vinduer, samt tagrender og sort bølgeeternittag fra 2003. Carporten er opført i en trækonstruktion, mens taget her er belagt med lyse trapetzplader. Nem lille grund på 421 kvm. velanlagt med en flisebelagt forhave, og en dejlig sydvestvendt, og helt privat have, med en lille græsplæne og flere hyggekroge.

Indvendig:
Entré med rustikloft, indbygget spotlys, gulvtæppe og garderobeskabe. Køkken med lyse Svane-elementer, med spiseplads, vinylgulv og ludbehandlet rustikloft. Badeværelse med bruseniché, farvet sanitet, klinkegulv og panelloft. Stor opholdsstue med gulvtæppe, panelloft og udgang til overdækket terrasse. Soveværelse med gulvtæppe, pudset loft og skabsvæg. Fra soveværelset er der direkte adgang til et mindre værelse - der fint kunne benyttes som walk-in-closet. I baghuset er der et godt disponibelt rum, samt et mindre viktualierum.

Perfekt bolig til enlig eller det unge par - der ønsker et godt alternativ til en lejlighed.
Ring til Bent D. Nielsen 75454000 - og hør nærmere.