Nørregade 35, 6690 Gørding

KLASSISK OG FLOT RENOVERET BY VILLA - 290 ETAGEMETER

Centralt beliggende i Gørding by - tæt på skole, indkøb, togstationen og alle byens mange fritidsfaciliteter - inviterer vi indenfor i en smuk og istandsat kvalitetsvilla.
Boligareal på 190 kvm., højloftet kælder på 100 kvm., samt et redskabsskur bagerst i haven.

UDVENDIG:
Villaen er opført i 1935, men gennem de seneste år gennemgribende renoveret, med smag for god stil og kvalitet. I dag fremtræder villaen præsentabel med omfugede facader i røde mursten, med nyere trævinduer fra 2010, ståltagrender fra 2010,samt et flot teglstenstag fra 2010. Grunden på 698 kvm. er valanlagt med en nem lille forhave, og en flisebelagt indkørsel. Bag villaen - en hyggelig have med flere nyere fliseterrasse, og en dejlig græsplæne, med plads til børneleg.

INDVENDIG:
Stueplan: Vindfang med panelloft og klinkegulv. Rummelig og præsentabel entré med en elegant trappe til 1. salen, med gipsloft, plankegulv og glasdør til vindfang. Pænt gæstetoilet fra 2014, med hvid sanitet og klinkegulv. Stort køkken, renoveret med en fin fornemmelse for originale detaljer, og god funktionalitet. Spisestue med lyse lofter og massive plankegulve. Opholdsstue, i delvis åben forbindelse med spisestuen, med lyse lofter og massive plankegulve. Begge stuer er smukke rum, med masser af lysindfald fra store hjørnevinduer og med højt til loftet.
1.salen: Stort repos, der i dag benyttes som familiens hjemmekontor, er med plankegulv og gipsloft. Moderne badeværelse fra 2010 med hvid sanitet, bruseniche, skabsarrangement, gipsloft og opvarmet klinkegulv. Meget stort soveværelse - der fint og nemt kan opdeles til to gode værelser - alt efter købers ønsker og behov. Soveværelset er med gipsloft, massivt plankegulv, og skabsvæg med skydelåger. Børneværelse med plankegulv, panelloft og to faste skabe.
Kælder: Stort nyrenoveret hobbyrum/gildestue med pudset loft, nyt betongulv og fjernvarme. Vaskerum med fast bord, håndvask og opvarmet med fjernvarme. Viktualierum med klinkegulv og faste hylder.

EN SJÆLDEN GOD EJENDOM - MED FINE PROPORTIONER OG SMUKKE RUM.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75454000 - OG HØR NÆRMERE.