Nørregade 110, 6690 Gørding

CHARMERENDE VILLA I GØRDING - EN FULL-SERVICE BY

I Gørding sælger vi rødstens-villa fra 1959; ombygget i 1992. 102 kvm bolig og 33 kvm kælder. Præsentabel entré med klinkegulv. Soveværelse og to børneværelser. Spisekøkken fra 1991 med lyst ludbehandlet inventar og opvarmet klinkegulv. Stue med parketgulv og udgang til terrassen. Pænt nyt badeværelse fra 2017. Kælder med tre gode rum - og med både ind- og udvendig adgang. Villaen er løbende renoveret: Flere vinduer i PVC, nyere tagrender og ny-muret vestgavl i 2011. Nyanlagt og nem solvendt have med stor terrasse og græsplæne. Forhaven belagt med fliser og granitgrus. Ny kloak med højvandslukker. Her får I gode rammer for hele familien - i et velfungerende og aktivt landsbysamfund. Gørding er en full-service by. Læs mere om Gørding her: www.gording.dk

Udvendigt:
Alle facader er i røde teglsten. Vestgavlen er af nyere dato. Taget blev skiftet i år 2000 med bølgeeternitplader uden asbest. Disse plader er desværre ikke særlig holdbare, hvorfor de skal skiftes indenfor de kommende år. Sælger er indstillet på at yde en økonomisk kompensation herfor. Foran villaen mødes du af gode parkeringsforhold med granitgrus, mens resten er belagt med pæne fliser. Tillige overdækket østvendt morgenterrasse. Den solvendte have er nyanlagt med en stor terrasse, græsplæne og nyplantet hæk.

Indvendigt:
Stueplan: Rummelig entré med diagonalt klinkegulv og ludbehandlet træloft. Pænt og velfungerende køkken med lyst ludbehandlet inventar, VOSS elkomfur og emhætte, ATLAS køleskab og Bosh opvaskemaskine. Her tillige diagonalt og opvarmet klinkegulv samt lyst loft med gipsplader. Møbleringsvenlig opholdsstue med parketgulv, ludbehandlet træloft og udgang til haveterrassen. Nyt lyst badeværelse fra 2017 med opvarmet klinkegulv, moderne troldtex loft med halogensspots, bruseniche, hvid sanitet og håndklædetørrer. Soveværelse med to dobbelt skabe, klikgulv og gipspladeloft. To værelser med tilsvarende gulve og lofter.
Kælder: Tre gode disponible rum, som pt. anvendes som vaskerum, cykelrum og spisekammer.

Lidt om Gørding - et aktivt landsbysamfund med alt hvad du skal bruge!
Gørding er et velfungerende og aktivt landsbysamfund, der danner det ideelle afsæt for jeres fremtid. I Gørding finder I en bred vifte af tilbud:

*Gørding Skole Fortuna - ca. 350 elever fordelt på 1-2 spor på 0. - 9. årgang.
*Gørding Idræts- & Kulturcenter
*Træningscentret I Gørding
* Eget fjernvarmeværk med grøn energi fra solcellepark
* SPAR Købmand
* Bogbus - hver uge
* Bager og slagter
* SFO samt Fritids- og Ungdomsklub.
* Et varieret og aktivt foreningsliv for både børn og voksne.

Fra Gørding er der kun 7 minutters kørsel fra Bramming, og kun 27 min til Esbjerg. Gørding har også mange daglige togforbindelser mod øst og vest - op til flere afgange i timen.

Læs mere om Gørding her: http://gording.dk