Grønlandsparken 58A, 6715 Esbjerg N

INDFLYTNINGSKLAR RÆKKE-VILLA VED KREBSESTIEN

Beliggende i Gjesing Nord - op til store grønne arealer og Krebsestien - sælger vi 71 velindrettede kvm. bolig, nymalet og med nyslebne parketgulve, klar til omgående overtagelse og indflytning. Lille lukket og solvendt have med terrasse. Cykelrum og pænt vaskeri, fælles med to naboer. Der er også mulighed for at installere en vaskemaskine i rækkevillaen.Tæt på skole, indkøb som Esbjerg Storcenter, Bilka m.m. indenfor kort afstand, enten i bil, bus eller via et super net af gang- og cykelstier.

Udvendig.
Denne række-villa er en del af Ejerforeningen Grønlandsparken 50 A - 68 C, der består af 45 boliger. De udvendige facader fremstår i brune teglsten, taget er belagt med bølgeeternitplader, mens gavlene er blevet beklædt med vedligeholdelsesnem Iver-plank. I 2008 er der isat flotte trævinduer og døre i hele boligen. Haven er anlagt med en lille græsplæne, delvist overdækket træterrasse, hvor vinrankerne snoer sig mellem lægterne. Desuden højbed og et lille drivhus. Her er der også lavet kloakseparering. Husdyr er tilladt, men ikke udlejning.

Indretning:
Vinkelentré med et skab og plads til et ekstra. Spisekøkken velforsynet med hvidmalet inventar og alt i hvidevarer. Her er også mulighedfor at installere en opvaskemaskine.Regulær stue med udgang til terrassen.13 kvm. soveværelse med tre faste skabe. 7 kvm. værelse med et fast skab. Badeværelse med lyse fliser fra gulv til loft , hvid sanitet, klinkegulv og bruseniché. Overalt gedigne hvide fyldningsdøre med stålgreb, nyslebne parketgulve og ludbehandlede/malede træ- og panellofter.

EN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG - EVT. MED OMGÅENDE OVERTAGELSE !

SE EJERFORENINGENS HJEMMESIDE: WWW.GRØNLANDSPARKEN.DK