Bygaden 2C, Endrup, 6740 Bramming

VELHOLDT OG MODERNISERET ET-PLANS VILLA - MED STOR GARAGE

Beliggende for enden af lukket vej i Endrup - tæt på byens rekreative områder, og med kun 5 min. til Bramming - sælger vi velholdt og moderne villa. Boligareal på 118 kvm., værksted på 27 kvm., samt en stor garage på 35 kvm.

Uvendig:
Villaen, der er opført i 1978, fremtræder præsentabel med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC vinduer fra 2006, samt et flot cementstenstag fra 2006. Udhus/værksted er opført i en trækonstruktion, og er med built-up tag. Garagen er opført i 1980 med træbeklædte facader, med støbt gulv, højport, loft til kip, mens taget er belagt med nyere stålplader. Den 1.280 kvm. store grund er anlagt med en bred, grusbelagt indkørsel, en velplejet sydvestvendt have, og med et hyggelig overdækket terrassemiljø.

Indvendig:
Flot køkken-alrum med HTH-bøgeelementer fra 2006, med granitbordplade, kogeø og nye laminatgulve fra 2017. Alrummet er med et dejligt lysindfald fra glaskarnap, og med udgang til haven. Stort og moderne badeværelse fra 2006, med spabad, bruseniche, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Opholdsstue med brændeovn og nyt laminatgulv. Soveværelse med skabsvæg, skydelåger, laminatgulv, og udgang til haven. To gode børneværelser - begge med laminatgulve - det ene med to faste skabe, det andet med en trappe til hems. Bryggers med lyse elementer, vask og klinkegulv. Overalt i villaen lyse fyldningsdøre og lyse lofter. Der er installeret centralstøvsuger og mekanisk luftventilation, der sikrer et sundt indeklima.

Indflytningsklar villa - og til en pris hvor alle kan være med.
Ring til Bent D. Nielsen - 75454000 - og bestil en uforpligtende fremvisning.