Kornvej 5, 6715 Esbjerg N

VELHOLDT FAMILIEVILLA I GL. GJESING - MED 3 BØRNEVÆRELSER

Særdeles attraktivt beliggende på stille vej - tæt på Vitaskolen, Nørreskoven og indkøbscentre - sælger vi gedigen og rigtig velholdt et-plans villa. Boligareal på 152 kvm., samt 28 kvm. carport.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1967 for den nuværende ejer, fremtræder i dag indbydende og velholdt med facader i gule mursten, med trævinduer, mens taget er belagt med moderne listepap fra1996. Carporten, der er med redskabsrum, er bygget i gule mursten, og er med et nyere built-up tag fra 2012. Den 841 kvm. grund er virkelig velplejet, dejlig og præsentabel. En bred flisebelagt indkørsel, en nem lille forhave, samt en skøn, lukket og solvendt gårdhave. Stille, smukt og helt privat.

Indvendig:
Vindfang med klinkegulv. Rummelig entré med parketgulv og garderobeskabe. Gæstetoilet med klinkegulv. Køkken med lyse HTH-elementer, korkgulv og spiseplads. Spisestue med parketgulv og udgang til terrassen. Stor opholdsstue med flot lysindfald. De to stuer giver en fin mulighed for en spændende planløsning - eksempelvis ved at åbne op for et stort køkken-alrum. Mulighederne er mange - alt efter købers ønsker og behov. Badeværelse med bruseniché, beigefarvet sanitet, bidet, og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med parketgulv. Soveværelse med parketgulv og 3 faste skabe. Tre gode børneværelser - alle med parketgulve - de to med faste skabe. Pænt bryggers med Designa-elementer, fast bord med vask og klinkegulv.
Overalt i villaen er der henholdsvis rustiklofter og gipslofter.

EN RIGTIG DEJLIG VILLA - I ET RIGTIGT DEJLIGT OMRÅDE.
MAN FORNEMMER STRAKS - AT SÆLGER HAR GJORT SIG UMAGE, OG PASSET GODT PÅ TINGENE.