Hjertingparken 167, 6710 Esbjerg V

GÆLDFRI ANDELSBOLIGFORENING I HJERTING - KUN 2.000 I MÅNEDLIG BOLIGAFGIFT

Attraktivt beliggende i Hjertingparken - med kort afstand til indkøb i Hjerting Bycenter, kirken og til skønne naturområder - sælger vi velholdt og seniorvenlig et-plans andelsbolig.
Boligareal på 75 kvm., egen parkeringsplads ved boligen, samt eget udhus på 6 kvm.

Udvendig:
Andelsboligen præsenterer sig indbydende med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesnemme termovinduer, mens taget er belagt med røde cementsten. Udhuset er opført i en trækonstruktion, her med pyramideformet tag, belagt med tagpap. Lille, men dejlig solvendt og privat have, med stor fliseterrasse, og som kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Nem lille forhave og en flisebelagt indkørsel til egen parkeringsplads. Der er mulighed for at opføre en carport eller garage, efter de af foreningen godkendte tegninger.

Indvendig:
Entré med klinkegulv, garderobe og ny fordør fra 2017. Køkken-alrum med bøgeelementer, alt i hårde hvidevarer, laminatgulv og et flot lysindfald fra et stort vidnduesparti. Fra alrummet er der udgang til haven. Opholdsstuen, der er i åben forbindelse med alrummet, er ligeledes med laminatgulv. I stuen er der mulighed for et ekstra børneværelse, alt efter ønsker og behov. Pænt og rummeligt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, skabsarrangement, og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med fuld skabsvæg, og Junkers parketgulv. Bryggers med fast bord, skabe, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler, som naturligvis medfølger. Bryggerset har sin egen indgang - det er en praktisk og rigtig god løsning. Overalt i boligen er der lyse trælofter og døre.

Der er naturligvis fri brugsret til alle fællesfaciliteter, herunder også til fælleshuset, som kan lejes for et mindre, symbolsk beløb.

EN PERFEKT BOLIG TIL SINGLEN, ELLER PARRET I DEN 3. ALDER, DER SØGER TRYGGE RAMMER OG NEM ADGANG TIL HVERDAGENS PRAKTISKE GØREMÅL.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 - OG HØR NÆRMERE.