Nørregade 41, 6700 Esbjerg

VELHOLDT BY-VILLA I MIDT-BYEN - MED 46 KVM UDHUSE OG HYGGELIG GÅRDHAVE

Beliggende på kun 199 kvm. grund, anlagt som en hyggelig gårdhave med både læfyldte og overdækkede terrasser samt en lille græsplæne. Ejendommen er opført med 1. sal i en lige konstruktion, altså uden skrå vægge. Tre gedigne udhuse på 6, 16 og 24 kvm, opført af den nuværende beboer, som er uddannet tømrer. Fine elinstallations- og tilstandsrapporter - samt et flot energimærke C, med beregnet varmeforbrug på kun kr. 8.259.

Udvendig:
Facaden mod gaden er grundigt renoveret i 2007 med bl.a. armeringsnet, så den ikke revner. Sidst malet i 2014. Her Velfac træalu-vinduer med lydglas fra 2007. Taget er ligeledes skiftet i 2007 til grå IBF-tagsten. Facaden mod haven er ligeledes pudset, mens der her er trævinduer. De tre udhuse er opført i en trækonstruktion, isoleret, monteret med termoruder og med stålpladetag. Der er direkte adgang fra boligen via en lille "udestue" til det ene udhus, som anvendes som et stort og lyst bryggers.

Mellem de to store udhuse er der en overdækket terrasse og et cykelskur (ikke godkendt).
Helt lukket gårdhave med flere terrasser, så man selv kan vælge, om man vil opholde sig i solen eller i skyggen, ligesom man kan nyde aftensolen fra den overdækkede terrasse, selvom regnen måske siler ned.
Der er tinglyst ret til udgang via naboejendommen til gade, hvis det drejer sig om cykler, skraldespande og lignende.

Indvendig:
Stueplan: Entré med tæppebelægning, gipsloft med halogenspots, trappe til 1.sal og mindre gæstetoilet. Fra gangen direkte udgang til udhusene. Flot spisestue med fint lysindfald, parketgulv i ask og hvide panellofter. Herfra dobbelt fransk dør til opholdsstuen med udgang til terrasser og have, via en dobbelt glasdør. Lyst køkken med parketgulv i ask og hvide panellofter.
1.sal: Repos f.eks.til hjemmekontor. Nordvendt og dermed køligt soveværelse med skabsvæg. To værelser på henholdsvis 9 kvm. og 12 kvm., begge med skabe. Alle værelser med lige vægge og dermed større boligareal og god vægplads. Flot og moderne badeværelse fra 2013 med opvarmet klinkegulv, fliser på alle vægge, bruseniché med glasdør, væghængt toilet, spejlskab med indbygget lys og vask med underskabe. Overalt hvide fyldningsdøre. Alle vandrør i huset er i 2013 skftet til pexrør.