Hassellunden 39, 6705 Esbjerg Ø

PRISFORNUFTIG VILLA - PÅ LUKKET TORV I KVAGLUND - OG MED 3-4 BØRNEVÆRELSER

Børnevenligt beliggende på Hassellunden - med gode stisystemer til skole, indkøb og offentlig transport - sælger vi regulær og rummelig et-plans vinkelvilla.
Boligareal på 162 kvm., samt en stor carport med redskabsrum på i alt 63 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er bygget i 1972, fremtræder med facader i hvide kalksandsten, med flere nyere vedligeholdelsesfrie vinduer, mens taget er built-up. Carporten er tilsvarende med facader i kalksandsten, og built-up tag. Den 1034 kvm. store grund er anlagt med en bred, flisebelagt indkørsel, en solvendt have, overdækket terrasse, flere gode lækroge, og med masser af plads til børneleg.
Ejendommen er separatkloakeret.

Indvendig:
Rummelig entré med opvarmet travetinergulv og garderobe. Gæstebadeværelse med hvid sanitet, vægbruser og opvarmet klinkegulv. Køkken med egetræselementer, spiseplads og laminatgulv. Spisestue med flot parketgulv, og udgang til haven. Her er fin mulighed for et stort køkken-alrum, alt efter købers ønsker og behov. Dejlig opholdsstue med flot lysindfald fra stort vinduesparti, brændeovn, og udgang til haven. Stort familiebadeværelse med bruseniché, badekar, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Mellemgang med laminatgulv og ovenlysvindue. Stort soveværelse (opr. 2 børneværelser) med laminatgulv. Tre gode børneværelser - alle med faste skabe og laminatgulve. Bryggers med fast bord, vask, faste skabe, og opvarmet klinkegulv. Overalt i villaen er der rustikke trælofter.

IGEN EN SPÆNDENDE MULIGHED FRA BOLIGLAND - PRISFORNUFTIG OG HELT PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN.
RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 - OG FÅ MERE INFORMATION.