Langhedevej 1, Tinghøj, 6800 Varde

SKØN FAMILIEVILLA - PERFEKT TIL DEN LILLE FAMILIE!

Lige midt i landsbyen Tinghøj finder du denne fine bolig på Langhedevej 1. Boligen er godt istandsat og ligger på en regulær grund på 742 m2. Boligarealet udgør 93 m2, samt en lukket garage på 18 m2, som er bygget sammen med huset. Det store lyse køkkenalrum i sammenhæng med stuen er husets midtpunkt. Planløsningen er tæt på optimal, og pladsen er rigtig godt udnyttet. Her er der plads, rum og rigtig gode lysindfald fra de store vinduespartier, som vender ud mod haven og vejen.

Tinghøj er en hyggelig og velfungerende oplandsby med kun ca. 4 km. til Varde. I Tinghøj er der et godt sammenhold, og trygge rammer for børnefamilien. Her er der gode cykelstier, gode busforbindelser til Varde, og ikke mindst til Mejls Friskole. Tinghøj er en del af et trygt lokalsamfund som tæller Mejls, Orten og Tinghøj, deraf navnet på den lokale idrætsforening, MOT!!

Indeholder: Entre / gang med garderobeplads. Rigtig pænt badeværelse med lyse klinker og hvid sanitet. 2 gode værelser med faste skabe. Bryggers / baggang, hvor fyret er installeret. Dejligt og lyst køkkenalrum med hvidt og meget velholdt køkkeninventar, i åben forbindelse til stuen. Der er pæne lyse trægulve, alle vinduer er udskiftet og sælger oplyser, at el og VVS også er fornyet. Villaen er opvarmet med oliefyr.

For yderligere information kontakt Boligland på 75 45 40 00.