Århusvej 27, 6700 Esbjerg

MODERNISERET FAMILIEVILLA I JERNE

Pæn 1-plans villa med 106 kvm bolig på 715 kvm grund, anlagt med flisebelagt forhave og solvendt baghave. Beliggende i dejligt og børnevenligt område i Jerne, med kun 500 meter til skole og indkøb. Flot samtalekøkken fra 2011 med kogeø, i åben forbindelse til dejlig stor stue, hvor der er mulighed for at lave måske det 3. børnevær. Udestue fra 2016. Træ-aluvinduer fra 2015. Nyt badevær. fra 2017 med vandskurede vægge og bruseniche. Praktisk lille bryggers fra 2011 med skabsvæg og vaskefaciliteter. Desuden sovevær., to børnevær. og gæstetoilet. Nyt tag og tagrender fra 2017. Næsten vedligeholdelsesfrie stern- og gavlbrædder. Er kloaksepareret. Endvidere carport og god plads til ekstra biler. Familievenlig og pænt moderniseret villa - klar til indflytning.

Udvendigt:
Et-plans villa med murede gavle. De udvendige mure er gule blødstrøgegne sten. Nyt sort tag af cementtagsten og nye zinktagrender i 2017. Vedligeholdelsesnemme gavl- og sternbeklædninger i Iver-plank (etermit). Pæne STM træ-aluvinduer i farven antracit grå, der matcher både tag og facader på glimrende vis.
Villaen er omgivet af en stor ugenert og solvendt have. Fra stuen er der udgang til stor udestue fra 2016 (ikke godkendt) og flisebelagt terrasse med sort læhegn omkring.
Der er en flisebelagt indkørsel til carporten. Carporten er opført i en enkel trækonstruktion med pvc-tag. Foran villaen er der en stor flisebelagt holdeplads til ekstra biler eller f.eks. trailer. Villaen er kloaksepareret.

Indvendigt:
Indgang via det moderniserede bryggers med højskabe med skydelåger og vaskefaciliteter. Flot samtalekøkken fra 2011 med kogeø og indbygningsovn. Fra køkkenet er der åben forbindelse til dejlig stor stue med parketgulv. Her er der mulighed for at lave et ekstra værelse. Udestue fra 2016 med teromoruder og slagfast pvc tag. Nyt badeværelse fra 2017 med vandskurede vægge, væghængt wc og bruseniche med sorte klinker. Soveværelse med skabsvæg, to børneværelser, samt gæstetoilet med hvid sanitet og et lille badeværelsesarrangement. Mellemgang til f.eks. et hjemmekontor. Alle døre hvidmalede og med stålgreb.

Villaen er familievenlig og pænt moderniseret, så den fremstår tidssvarende og indbydende.