Grønlandsparken 82H, 6715 Esbjerg N

FRITLIGGENDE MINDRE VILLA I GJESING NORD - MED SOLCELLER

Beliggende tæt ved Krebsestien og områdets dejlige natur, sælger vi fritliggende andelsbolig i et plan. En veldrevet andelsboligforening, som hele tiden er opmærksom på, at boligerne til stadighed er i god stand. Så sent som i efteråret 2017 er alle tagvinduer udskiftet, uden andelshaverne er opkrævet ekstra indbetaling eller huslejen sat op. Boligen er omgivet af dejlige grønne arealer, som bliver passet professionelt. Her er kort afstand til indkøb, skole, busforbindelser m.m. - nemt via et fantastisk net af cykel- og gangstier.

Udvendig:
Andelsboligerne er opført i 1983 med facader og gavle i røde teglsten, mens taget er belagt med røde cementsten. Samtlige 19 andelsboliger har i 2006 fået udskiftet døre og vinduer til vedligeholdelses-nemme træ-aluprodukter, mens alle tagvinduer er skiftet i efteråret 2017. Primært for foreningens regning, idet der løbende bliver afsat penge til den udvendige vedligeholdelse, som foreningen forestår, dog med undtagelse af malerarbejde.

Lille have med terrasse, græsplæne og to udhuse.

På taget er der monteret et 2,3 Kwp solcelleanlæg, som i 2016 gav andelshaveren en skattefri besparelse på eludgiften på ca. kr. 3.000!!

Indvendig:
Entré med diagonalt klinkegulv og to skabe med boligens installationer, herunder varmeveksler. Veludstyret og stort køkken-alrum med vinylgulv og pænt inventar i model ask. Stuen, der har laminatgulv og udgang til terrassen, er i åben forbindelse med køkken-alrummet. Nordøstvendt soveværelse med laminatgulv og tre faste skabe. Moderniseret badeværelse med opvarmet diagonalt klinkegulv, bruseniché og badeværelsesarrangement.

Overalt i boligen massive fyldningsdøre og ludbehandlede trælofter.

ANDELSBOLIGENS MAKSIMALPRIS ER MINDST KR. 790.000, MEN DEN SÆLGES FOR KUN KR. 598.000 - ALTSÅ ET AFSLAG PÅ KR. 225.000.
HUSLEJE PÅ KUN KR. 2.649 MDL., SOM KAN NEDSÆTTES I 2022 I OG 2024 MED HENHOLDSVIS KR. 642 OG KR. 443 TIL KUN KR. 1.564.

BEMÆRK AT ANDELSBOLIGER IKKE BETALER EJENDOMSVÆRDISKAT!