Thulevej 7, 8200 Aarhus N

FLOT MODERNISERET RÆKKEVILLA - 155 ETAGEMETER - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I RIISVANG KVARTERET

Beliggende på Thulevej - tæt ved skoven, i gåafstand til vandet og den charmerende bydel på Trøjborg - sælger vi spændende 3-plans rækkevilla. Boligareal på 102 kvm. samt højloftet og supergod kælder på 53 kvm. Villaen er gennem de seneste år gennemgribende renoveret og moderniseret, såvel udvendig som indvendig.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1942, fremtræder i dag indbydende og moderne med facader i gule mursten, med nye Rationel træ/alu vinduer fra 2012, nye tagrender, samt et flot, rødt teglstenstag fra 2011. Nem lille grund på 232 kvm., der byder på en flisebelagt forhave, og en helt fantastisk vestvendt baghave. Her kan man helt privat og ugeneret nyde "udelivet". Nyanlagt med en stor fliseterrasse, og en lille græsplæne, hvor der er plads til børneleg. Her summer af hyggelig stemning.

Indvendig:
Stueplan: Entre med flot trappe til 1.salen, nedgang til kælderen, parketgulv og garderobeskabe. Pænt køkken med lyse elementer, ny bordplade og et nyt lenoleumsgulv. Spisestue med dobbeltdør til haven, samt et praktisk og lyddæmpende Akustikgulv fra 2016. Opholdsstue med flot lysindfald fra stort vinduesparti, og ligeledes med et nyt Akustikgulv fra 2016. Overalt i stueplan nye, filtede gipslofter fra 2012.
1.salen: Imponerende stort og lækkert soveværelse med rå murstensvæg, loft til kip, ovenlysvinduer, plankegulv og dobbelt glasdør med udgang til en fransk altan. To gode børneværelser - begge med loft til kip og plankegulve. I begge værelser er der nyetablerede hemse. Derved skabes ekstra plads, og samtidig giver det værelserne en ekstraordinær rumoplevelse. Overalt i værelserne er der synlige loftsbjælker. Badeværelse med bruseniche, hvid sanitet, gipsloft med indbygget spotlys og opvarmet klinkegulv. Overalt i boligen nye, lyse fyldningsdøre. Kælder: Stor fordelingsgang med udvendig og indvendig trappenedgang, med pudset loft, nyt klinkegulv og fjernvarme. Nyt, stort og flot badeværelse fra 2017, med bruseniché, gedigent Duavit sanitet, skabsarrangement og opvarmet klinkegulv. Kombineret hobby- og bryggersrum med klinkegulv og udvendig nedgang fra haven. Stort og opvarmet disponibelt rum med laminatgulv. Viktualie- og depotrum med faste hylder, og nyt klinkegulv fra 2015. I sandhed en rigtig god og højloftet kælder, der på alle måder er et fantastisk supplement til boligdelen.

HER ER MULIGHEDEN FOR AT KØBE EN AF DE POPULÆRE RÆKKEVILLAER PÅ RIISVANGEN - TÆT PÅ SKOV, STRAND OG VAND - OG SAMTIDIG TÆT PÅ HJERTET AF ÅRHUS.
RING TIL BENT D. NIELSEN - TELF 75 45 40 00 - OG HØR NÆRMERE.