Kirsebærvej 9, 6700 Esbjerg

RUMMELIG FAMILIEVILLA TÆT VED HØJVANGSKVARTERET

Beliggende på rolig villavej, tæt ved Højvangskvarteret, sælger vi 179 kvm. familievilla fra 1968, samt muret carport. På få minutter kan man gå til Spangsbjerg Station, hvorfra Esbjerg Banegård kan nåes på 7 minutter - endda med mange daglige afgange. Med toget kommer man også nemt og hurtigt til Varde. Til Rybners Tekniske Gymnasium er der kun 300 meter. Boligen er indrettet med entré, sovevær., tre børnevær., moderniseret badevær., samt gæstetoilet. Opholdsstue med flot lysindfald og separat spisestue, begge med parketgulve. Pejsestuen har indbygget brændeovn og opvarmet marmorgulv. Bryggers. Spisekøkken med oplagt mulighed for at lave køkken-alrum! Flisebelagt indkørsel, lukket og ugenert have, solvendt træterrasse. Kun én ejer. Original villa med stort potentiale og gode rammer.

Udvendigt:
Villaen præsenterer sig næsten autentisk, dog med moderniseret badeværelse. Villaen er opført i 1968 og tilbygget med en pejsestue i 1978. Udvendige mure i flotte hvide kalksandsten. Afvalmet tag belagt med sorte eternitskifertagplader.
Her får I en ugeneret, lukket have med lækroge og mulighed for at søge skygge, når solen står højt. Haven er anlagt med græsplæne, stor solvendt træterrasse med læmur og hæk til naboerne.
Lang flisebelagt indkørsel til dobbeltmuret carport og redskabsrum. Builtup tag med tagpap.

Indvendigt:
Boligen er indrettet med en rummelig entré med flot parketgulv. I den "private" afdeling af villaen er der soveværelse og tre børneværelser, alle med parketgulve og faste skabe. Moderniseret lyst badeværelse med hvide skabselementer, hvid sanitet, bruseniché samt opvarmet diagonalt klinkegulv. Pænt gæstetoilet med mosaikgulv og hvid sanitet.
I den anden del af villaen findes praktisk bryggers med vask, skabe og udgang tæt på carporten. I forlængelse af bryggerset er der spisekøkken med en perfekt mulighed for at lave et stort køkken-alrum!
Stor opholdsstue med flot lysindfald og parketgulv. Separat spisestue ligeledes med flot parketgulv. Pejsestue i tilbygning fra 1978. Her indmuret brændeovn, flotte hvide murstensvægge og opvarmet marmorgulv.

Her får I masser af plads til hele familien, en central beliggenhed og et godt afsæt for jeres kommende bolig. Rammerne er sat!