Hyacintvej 15, 6705 Esbjerg Ø

SUPERFLOT MODERNISERET VILLA I "BLOMSTERKVARTERET" - MED STOR DOBBELT GARAGE

Særdeles præsentabel og velholdt vinkelvilla i det populære område, som kendes af de fleste som "Blomsterkvarteret". Vi fremhæver blandt andet separat forældre- og børneafdeling. Moderne køkken-alrum med flot inventar i hvid højglans. To flotte badeværelser. Brændeoven, og i sandhed en helt fantastisk garage.
Boligareal på 141 kvm. samt garage på 58 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1981, fremtæder med facader i blødstrøgne rød-brune teglsten, med hvide trævinduer, mens det afvalmede tag er belagt med cementsten. Den dobbelte garage er nyopført i 2013, med kvalitets facader i Iver-plank, mens taget er built-up med fald, og beklædt med tagpap. Garagen er udstyret med to automatiske aluporte, med skabsinventar og håndvask med både koldt- og varmt vand. Den 728 kvm. store grund er anlagt med en nem og praktisk lille forhave. En lukket og solvendt have med en delvist overdækket fliseterrasse, indbyggede halogenspots, hyggelige lækroge og frugttræer.

Indvendig:
Entré med fransk glasdør til køkken-alrummet, og opvarmet klinkegulv. Stort køkken-alrum med moderne KVIK- inventar fra 2006 i hvidt højglans, kogeø med spiseplads, alt i gedigne hårde hvidevarer og opvarmet klinkegulv. Herfra udgang til haven. Pæn opholdsstue med brændeovn, plankegulv, og naturligt opdelt i en spise - og hyggeafdeling. Bryggers med lyse KVIK-elementer fra 2006, vask, indbygget vaskesøjle og opvarmet klinkegulv. Børneafdeling: To store børneværelser på hver 10 kvm. - og begge med gulvtæppe. Flot badeværelse med bruseniche, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Forældreafdeling: Soveværelse med tæppebelægning og indbyggede højskabe med skydelåger. Herfra direkte adgang til et pænt og indbydende badeværelse, med stor bruseniché, hvid sanitet, skabsarrangement, samt opvarmet marmorgulv.
Overalt i villaen flotte ludbehandlede trælofter - flere med indbyggede halogenspots. Væggene dels vandskurede, og dels tapetseret med glasfilt.

EN SÆRDELES DEJLIG VILLA - SUPER PRÆSENTABEL OG INDBYDENDE.
RING TIL BENT D. NIELSEN 7545 4000 - OG KOM MED UD OG SE, HVOR FINT DET ER.