Grønlandsparken 80B, st. th., 6715 Esbjerg N

STOR 3-VÆR. LEJLIGHED I GJESING N. - MED SOLVENDT ALTAN

3-værelses lejlighed i rolige omgivelser i Grønlandsparken. 84 kvm i høj stueplan med stor sydvestvendt altan og godt kælderrum. Boligen fremtræder indflytningsklar, lys og rummelig med kort afstand til indkøb, grønt område - Krebsestien - og Esbjerg Storcenter. Veldrevet ejerforening med god egenkapital. Arealerne udenom fremtræder altid pæne og indbydende. Ikke langt fra Bohrskolen - afdeling Vita, og Blåbjerggårdskolen. Udlejning og almindelige husdyr er tilladt.

Udvendigt:
Ejendommen er opført i 1978 som en del af tre blokke i hestesko-form. Heraf kaldenavnet "HESTESKOEN". Facaderne er i beton, og tagene er built-up med fald. Ejendommen er velholdt og er løbende vedligeholdt. I 2014 fik en del af lejlighederne skiftet halvdelen af deres vinduer, ligesom der er skiftet vandrør i 2005.Udenomsarealerne med plæner og bede passes af vicevært, så de fremtræder pæne og nydelige. Opgange og trapper bliver også rengjort. Ejerforeningen har garager og carporte til leje. Her gælder "først til mølle princippet". Desuden gode parkeringsfaciliteter, cykelrum og tørrerum. På den store og solvendte altan kan privatlivet nydes i fred.

Indvendigt:
Rummelig entre med skabe.
Stor og lys opholdsstue med udgang til solvendt altan.
Pænt køkken med lyse elementer og spiseplads. Lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv, stort bord og een vaskemaskine. Derfor ingen besværligheder med at gå i vaskekælderen!
Soveværelse med skabsvæg samt et godt børneværelse.
Overalt i lejligheden parketgulve, dog undtagen entré, køkken og bad. Alle lofter hvidmalede.
Tørt kælderrum på 5 kvm. Andel i 40 kvm. stort disponibelt kælderrum med tre øvrige familier.
Velholdt ejendom med en flot vifte af faciliteter til beboerne! Her er pænt, rart og praktisk at bo.

Rummelig lejlighed med skøn altan, gode udenomsarealer og gæsteværelse!
Bemærk også, at udlejning og almindelige husdyr er tilladt!