Golfvej 74, 6715 Esbjerg N

PRISFORNUFTIG ET-PLANS VILLA I GL. GJESING

Beliggende midt i hjertet af det attraktive Gl. Gjesing, sælger vi et-plans villa med carport. Lukket og solvendt have med en ugenert terrasse og gamle frugttræer. Der er kun 450 m til Vita-skolen, 350 m til Esbjerg Storcenter, kort afstand til Nørreskoven, Bilka og det nye Gjesing trinbrædt. Herfra kan man med tog komme til både Esbjerg centrum og Varde indenfor få minutter. Villaen fremtræder autentisk men i pæn stand. Taget er ved at være slidt, men til gengæld er prisen fornuftig. Der er mulighed for tre børneværelser. Villaen byder endvidere på gæstetoilet, et bryggers i god størrelse, depotrum, samt en skøn vinkelstue med fint lysindfald. Nyere træ-aluvinduer i stuen, samt parketgulve under tæpperne. Villaen er opført i 1965 for den nuværende ejer. Ejendommen er seperatkloakeret.

UDVENDIG:
Villaen er opført i 1965 for den nuværende ejer af det lokale byggefirma Byg-Bo, som et såkaldt Esbjerg-Hus. Udvendige facader fremtræder i pæne hårdtbrændte røde teglsten, mens det afvalmede tag er belagt med eternitskifer - med tagrender fra 2009. Carporten og læmuren er opmuret i tilsvarende sten som villaen, mens carportens tag er et såkaldt builtup (fladt tag med tagpap). Haven vender mod syd og vest, er anlagt med to terrasser, en stor græsplæne og med flere gamle frugttræer.

INDVENDIG:
Vindfang med klinkegulv. Rummelig entré med garderobe og skabe. Gæstetoilet med diagonalt klinkegulv og hvid sanitet. Spisekøkken i delvis åben forbindelse til stuen - med inventar i mørkbejdset egetræ fra 1987, og med god spiseplads. Vinkelstue med en flot rå mur, som giver stuen et moderne look. Badeværelse med opvarmet mosaikgulv og hvid sanitet, herunder badekar. Soveværelse med indbyggede skabe og vindue mod øst, hvilket gør soveværelset køligt om aftenen. Værelse ligeledes med indbyggede skabe. 16 kvm. stort værelse, som efter ønske og behov kan ændres tilbage til de to oprindelige værelser. Overalt under gulvtæpperne er der parketgulve. Rummeligt bryggers med mosaikgulv, adgang til depotrum med villaens installationer samt bagudgang - tæt på carporten.

ET GODT VILLATILBUD TIL EN FAIR PRIS, SOM RIGTIG MANGE HAR RÅD TIL.