Svendsgade 42, 6700 Esbjerg

EN SJÆLDEN VILLA-MULIGHED, I HJERTET AF ESBJERG

Beliggende i Svendsgade - midt i byens mange muligheder og faciliteter - sælger vi en charmerende et-plans villa, med masser af originale detaljer. Muret garage, ekstra P-plads og en skøn lukket have.
Boligareal på 128 kvm. samt en muret garage på 24 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1959, fremtræder med facader i røde mursten, med teaktræs vinduer, mens taget er belagt med Decra. Husets oprindelige skifertag, er bevaret som et godt og solidt undertag. Garagen er ligeledes opført i røde mursten, med automatisk port, mens taget er built-up, med nyere papbelægning fra 2012. Den 471 kvm. store grund byder også på et overdækket indgangsparti, ekstra P-plads på egen grund, samt en lukket og solvendt have. Her er en stor fliseterrasse, masser af hyggelige lækroge, blomsterbede og frugttræer. Her kan man helt ugeneret - i byens centrum - nyde sommerlivet helt privat.

Indvendig:
Vindfang med travetinergulv. Hall med garderobe, højskabe, og udgang til haven. Gæstebadeværelse med hvid sanitet, vægbruser og klinkegulv. Køkken med de originale elementer, spiseplads og vinylgulv. Mellemgang med gulvtæppe. Hyggelig opholdsstue med flot lysindfald, gulvtæppe, og panelloft til kip. Badeværelse med farvet sanitet, badekar med bruser og klinkegulv. Soveværelse med fuld skabsvæg og gulvtæppe. To børneværelser - begge med gulvtæpper - det ene med fuld skabsvæg. Bryggers med udgang til haven og originalt terrazzo gulv. Fra bryggerset er der adgang til et separat viktualierum med faste hylder.

VILLAEN ER INDVENDIG URESTAURERET - MEN HAR RAMMERNE TIL EN FANTASTISK BOLIG - MED EN FANTASTISK BELIGGENHED.