Fiskenes Kvarter 86, 6710 Esbjerg V

FAMILIEVENLIG VILLA I SØNDERRIS

Hyggelig villa fra 1987. Beliggende på rolig og børnevenlig villavej i Fiskenes Kvarter. Her er I tæt på skole, bus, dagligvareindkøb, grønne områder m.m. Der er gode stisystemer, så man nemt kommer rundt til fods eller på cykel. Børnene kan gøre brug af fælles legeplads tæt på hjemmet. Boligen er på 116 kvm. fordelt på to etager.

Her kan familien bo trygt og rart i en dejlig villa! I får fuld valuta for pengene.

Indvendigt:
Pæn entré med klinkegulv fra 2012. Omdrejningspunktet for familiens samvær og hygge er det indbydende køkken-alrum i stueetagen. Et lyst og funktionelt køkken-alrum med renoverede HTH-elementer og nyere hvidevarer. Herfra opgang til første sal via solid fyrretræstræppe.
Fra alrummet er der desuden direkte udgang til delvist overdækket terrasse med læ. Her kan I sidde ugeneret. Praktisk bryggers med klinkegulv, vask og skabe. Pænt badeværelse, moderniseret i 2012, der er tidløst indrettet med klinkegulv, hvidpudsede vægge, moderne badeværelsesinventar og bruseniche.
1. sal: repos med plads til lille kontor. Soveværelse med udgang til stor overdækket sydvestvendt altan.To gode børneværelser.

For få midler kan indretningen tilpasses din familie!

Udvendigt:
De udvendige mure er rød-brune teglsten. Taget er belagt med røde cementsten.
Flisebelagt indkørsel til carporten. Carport og redskabsrum er opført i en trækonstruktion.
Lille og nem have med solvendt terrasse, hvor I kan sidde i læ. Drivhus til dig med "grønne fingre."
Fra første sal er der altan med god udsigt ud over kvarteret. Her kan I nyde roen i det trafikstille kvarter. Villaen er kloaksepareret.

Glæd jer til en velindrettet og ikke mindst velbeliggende villa i det populære Sønderris. Villaen er en god begyndelse og et godt udgangspunkt for jeres boligfremtid!