Krogen 8, Tarp, 6715 Esbjerg N

RUMMELIG FAMILIE-VILLA I TARP

Skønt beliggende for enden af lukket vej sælger vi stor villa fra 1970. Villaen ligger roligt og ugeneret placeret på 1.245 kvm grund. Her kan I skabe jeres drømmebolig! I får 170 kvm bolig i stueplan plus 91 kvm god tør og opvarmet kælder. Desuden 50 kvm dobbelt carport.

Indvendigt:
Pæn entré med klinkegulve og murstensvægge. Bryggers med vask og skabe.
Forældreafdeling med direkte adgang mellem soveværelse og badeværelse. Børneafdeling med 3 værelser + badeværelse. Indbyggede skabe i alle værelser.
Ældre køkken med adgang til alrum, hvorfra der er direkte udgang til delvist overdækket terrasse. I alrummet Morsø-brændeovn, og nedgang til kælderen. Her er det oplagt at etablere et nyt stort køkken-alrum!
Stor stue med plads til både sofa- og spiseafdeling.
Villaen har en god rumfordeling, fin loftshøjde og dejligt lysindfald i alle rum.
Kælderen har været anvendt til dyrlægeklinik. Der er b.la. vaskerum, viktualierum (vinkælder!) og sauna. God, tør og opvarmet kælder med fin loftshøjde samt klinkegulv.

Udvendigt:
Denne villa fremstår - stort set - som fra da den blev opført i 1970. Kun én ejer.
De udvendige mure er glatte gule teglsten. Afvalmet tag med røde teglsten.
Villaen er omgivet af en stor solvendt have med læ og delvist overdækket terrasse. I haven er der udover en stor græsplæne frugttræer og buske samt drivhus.
Der er en bred indkørsel til dobbelt carport. Denne er opført i gule sten og i en trækonstruktion. Her er også et redskabsrum.
Indgang til villaen er muligt i både entré og bryggers samt kælderen.
Der er både ind- og udvendig nedgang til kælderen.
Villaen er separat kloakeret.

Lidt om Tarp:
Tarp er en velfungerende by i udvikling - kun 10-15 min. fra Esbjerg centrum. Her er alt, hvad en moderne børne-familie har brug for: En god skole til og med 9. klasse, alle pasningsmuligheder for børn, et aktivt sportsliv med fodbold, håndbold, gymnastik, badminton m.m., ligesom man også kan blive spejder. Både Dagli'Brugsen og den spritnye Rema 1000 har åbent alle ugens dage. Tarp Bageri er hver dag klar med friskt brød, her er frisører, mekaniker samt mange busforbindelser. Indenfor de seneste 10 år er her bygget rigtig mange villaer til unge familier, som bl.a. sikrer skolens fremtid, ligesom et nyt plejehjem er taget i brug for et par år siden. I Tarp kombineres lokalt sammenhold, med storbyens mange faciliteter.

Her får I gode rammer, ideel beliggenhed og et super udgangspunkt for jeres drømmebolig.
En ældre villa med stort potentiale!