Umanakvej 76, 6715 Esbjerg N

VELHOLDT FAMILIEVILLA - MED 3 BØRNEVÆRELSER - I GJESING NORD

Børnevenligt beliggende på stille og lukket villavej - tæt på skole og masser af indkøbsmuligheder - sælger vi pæn og regulær et-plans villa.
Boligareal på 141 kvm., samt garage med redskabsrum på i alt 32 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1977, fremtræder velholdt med facader i brune mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Garagen er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up. Den 828 kvm. store grund er velanlagt med en bred, flisebelagt indkørsel, ekstra P-plads ved garagen. En velanlagt og præsentabel forhave med granitskærver, samt en dejlig solvendt og lukket have, med flere gode lækroge.

Indvendig:
Entré med klinkegulv og garderobe. Gæstebadeværelse fra 2006 med bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Stort køkken-alrum med lyse HTH-elementer og klinkegulv. Fra alrummet er der udgang til en stor udestue (dog ikke registreret i BBR). Flot opholdsstue med parketgulv og dobbelt glasdør til alrummet. Badeværelse med badekar og bruser, hvid sanitet og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med parketgulv og 4 faste skabe. Tre gode børneværelser - alle med parketgulve og faste skabe. Bryggers med klinkegulv, fast bord og vask. Overalt i villaen er der lyse rustik- og panellofter, samt lyse fyldningsdøre.

PRISFORNUFTIG VILLA - BØRNEVENLIGT MED TRYGGE STISYSTEMER TIL ALT.