Marbækvej 8, 1., 6700 Esbjerg

SUPER CHARMERENDE EJERLEJLIGHED I MIDTBYEN - KUN KR. 720.000

Beliggende på 1. sal i særdeles velholdt rødstensejendom - på stille vej og tæt på alle byens faciliteter - sælger vi pæn og velholdt ejerlejlighed med altan.
Boligareal 48 kvm., kælderrum på 6 kvm. samt ca. 7 kvm. altan.

Udvendig:
Ejendommen, der er opført i 1938, fremtræder særdeles velholdt med omfugede facader i røde mursten, med termovinduer, samt et nyere teglstenstag fra 2013. Velfungerende ejerforening med egen vicevært og professionel administration.

Indvendig:
Præsentabel opgang. Entré med rustikloft og indbygget spotlys, laminatgulv og garderobe. Separat walk-in-closet med gulvtæppe, indbygget spotlys og faste hylder. Dejligt køkken med lyse elementer, spiseplads, nyere loft og gulv - begge fra 2016. Fra køkkenet er der udgang til altanen. Pænt badeværelse med bruseniché, hvid sanitet, klinkegulv og rustikloft. Hyggelig opholdsstue med flot lysindfald, gulvtæppe, og pudset loft med stukkant. I stuen er der indbygget en funktionel soveafdeling, med plads til to senge.

Fællesfaciliteter i Ejerforeningen:
- Denne lejlighed har egen vaskemaskine i køkkenet
- Aflåst cykelkælder
- Gårdhave med græplæne og frugttræer.

ATTRAKTIV BELIGGENHED I HJERTET AF ESBJERG - PERFEKT TIL ENLIG, UNGT PAR, ELLER SOM FORÆLDREKØB. RING TIL BENT D. NIELSEN 75 454000 OG HØR NÆRMERE.