Krebsens Kvarter 23, 6710 Esbjerg V

1-PLANS ANDELSBOLIG I SØNDERRIS - KUN 2.361 I MÅNEDLIG BOLIGAFGIFT

Beliggende fredfyldt i en lukket lomme - med egen carport og nem lille solvendt have - sælger vi eftertragtet andelsbolig, med en særdeles attraktiv og billig boligafgift.
Boligaral på 75 kvm. samt egen carport på 17 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er opført i 1989, fremtræder med facader i røde mursten, med trævinduer, mens taget er belagt med cementsten. Carporten er opført i en trækonstruktion, og taget er ligeledes her belagt med røde cementsten. Nem lille forhave, flisebelagt indkørsel, og en lukket og solvendt have med et delvist overdækket terassemiljø. Her kan man ugeneret nyde udelivet - helt uden tidskrævende vedligehold.

Indvendig:
Entre med klinkegulv og garderobe. Nyere badeværelse fra 2015, med hvid sanitet, Kvik-skabsarrangement, bruseniché og opvarmet klinkegulv. Pænt køkken med bøgeelementer, spiseplads og glasskydedør til stuen. Opholdsstuen er med loft til kip, flot lysindfald fra store vinduespartier, laminatgulv, og udgang til haven. Soveværelse med gulvtæppe og 3 faste skabe. Børneværelse med gulvtæppe og 2 faste skabe. Separat bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, med fast bord og vask, samt klinkegulv. Overalt i boligen er der rustiklofter.

BO BILLIGT I SØNDERRIS - MED KUN 300 METER TIL SKOLEN - OG GÅ AFSTAND TIL FLERE INDKØBSMULIGHEDER.
RING TIL BENT D. NIELSEN PÅ 75 45 40 00 - OG BESTIL EN FREMVISNING.