Pinassen 62, 6710 Esbjerg V

SENIORVENLIG ET-PLANS ANDELSBOLIG I HJERTING - MED TRE SOVERUM

Beliggende fredfyldt på Pinassen - på stillegade og op til grønt parkbælte - sælger vi velholdt rødstens andelsbolig, med en nem lille solvendt have og eget udhus.
Boligareal på 106 kvm. samt integreret udhus på 6 kvm.

Udvendig:
Boligen, der er bygget i 2004, fremtræder præsentabel med facader i røde mursten, med vedligeholdelsesfrie PVC-vinduer, mens taget er belagt med cementsten. Nem lille grund med en flisebelagt forhave, og bag huset en skøn, solvendt lille blomsterhave. Her kan man helt ugeneret og privat nyde solen på en god fliseterrasse. Dertil kommer, at der i foreningen er anlagt et stort grønt areal, med plads til udendørs fællesskab.

Indvendig:
Entré med klinkegulv. Dejligt køkken med lyse HTH-elementer, spiseplads og vinylgulv. Præsentabel opholdsstue med flot lysindfald fra stort vinduesparti, parketgulv, og udgang til terrassen. Tidløst badeværelse med stor bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med parketgulv og tre højskabe. To gode børneværelser - begge med parketgulve - det ene med glasskydedør til stuen. Derfor er dette værelse samtidig et godt supplement til stuen, f.eks. som en separat spisestue. Praktisk bryggers med fast skab, klinkegulv og plads til vaskesøjle.

EN PERFEKT MULIGHED FOR AT BO ATTRAKTIVT - MED ET GODT INDEKLIMA OG EN INDRETNING, DER TILGODESER STORT SET ALLES BOLIGBEHOV I DEN 3. ALDER.

RING TIL BENT D. NIELSEN PÅ TELEFON 75 454000 - OG HØR NÆRMERE.