Enghavevej 14, 6700 Esbjerg

STOR OG RUMMELIG FAMILIEVILLA - 325 ETAGEMETER I GRÅDYBET

Beliggende på stille og lukket villavej - tæt på centrum, Svømmestadion Danmark, Rybners gymnasium og masser af indkøbsmuligheder - sælger vi solid 2-plans villa med fuld kælder, garage og skønt havemiljø.
Boligareal på 201 kvm., højloftet kælder på 124 kvm, samt garage på 31 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1972, fremtræder med facader i røde sten, med trævinduer, mens taget er belagt med skifereternit. Garagen er opført i en trækonstruktion, mens taget her er built-up. Den 882 kvm. store grund, er velanlagt med en særdeles præsentabel pikstensbelagt forhave, en solvendt og lukket have, med flere frugttræer, lækroge, og en hyggelig "sydlandsk taverna". Her kan man helt ugeneret nyde udelivet og sommerstemningen.

Indvendig:
Stueplan: Vindfang med klinkegulv. Entré med trappe til 1. salen og trappenedgang til kælderen. Moderne gæstetoilet fra 2014, med hvid sanitet og klinkegulv. Stort og flot spisekøkken med lyse Designa elementer fra 2012. Herfra udgang til overdækket terrasse. Opholdsstue, naturligt opdelt i en spise- og sofaafdeling, med brændeovn, parketgulv og udgang til haven. Badeværelse med brusenichè, badekar, hvid sanitet og klinkegulv. Soveværelse med udgang til terrassen. 1.salen: Repos med 3 faste skabe og plads til et "hjemmekontor". Badeværelse med hvid sanitet og vægbruser. 3-4 gode børneværelser - alt efter købers behov - det ene med skabsvæg og udgang til fransk altan. Kælder: Opvarmet gildestue. To disponible rum - det ene med adgang til sauna. Viktualierum med faste hylder. Hobbyrum med ejendommens installationer. Bryggers med dør til udvendig trappe.

MASSER AF PLADS OG ATTRAKTIV BELIGGENHED - OG HELT PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN, DER GERNE VIL BO TÆT PÅ ALLE BYENS FACILITETER.