Jagtvænget 1, Hjerting, 6710 Esbjerg V

ET- PLANS VILLA - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I "GAMMEL" HJERTING

På Jagtvænget - en fredfyldt og attraktiv adresse i Hjerting, med kort afstand til stranden, indkøb, skolen og Strandpromenaden - sælger vi solid og velholdt villa.
Boligareal på 109 kvm. samt en carport på anslået 15 kvm.

Udvendig:
Villaen, der er opført i 1957 og tilbygget i 1972, fremtræder i dag som en harmonisk helhed, med facader i gule mursten, med flotte vinduer i fineste kvalitet af kernetræ, de fleste fra 2004, mens taget er belagt med bølgeeternit i 2004. Carporten er opført i en let trækonstruktion. Den 767 kvm. store grund er anlagt med en nem lille forhave, belagt med granitskærver. En hyggelig og sydvendt baghave, med en stor flisebelagt solterrasse, samt flere gode lækroge. Her kan familien, helt ugeneret, nyde udelivet.

Indvendig:
Entré med klinkegulv og garderobe. Pænt HTH-køkken med lyse elementer fra 2004, med spiseplads, vinylgulv og i delvis åben forbindelse med stuen. Indbydende opholdsstue med et fantastisk flot lysindfald fra et stort vinduesparti, med parketgulv og dobbeltdør til haven. Pænt badeværelse, renoveret i 2004, med bruseniché, hvid sanitet, og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med gulvtæppe og tre faste skabe. To børneværelser - begge med parketgulve - det ene med to faste skabe. Stort og rummeligt bryggers med lyse HTH-elementer, vask og fuld skabsvæg med 5 højskabe. Et funktionelt og flot bryggers fra 2004, der vil gøre de fleste familier "grøn af misundelse". Fra bryggerset er der udgang til haven. Overalt i villaen ludbehandlede trælofter.

En spændende mulighed for at bo godt i Hjerting - og til en skarp pris, under den offentlige ejendomsvurdering. Det ses sjældent.

Ring til Bent D. Nielsen - telefon 75454000 - og hør nærmere.